Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ο Μητσοτάκης… επέτρεψε στη δημοσιογραφία να υπάρχει ο… «μέγιστος» Αυτιάς κι αυτός τον… «έγλειψε»! (βίντεο)


Ο Γιώργος Αυτίας φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Ο δημοσιογράφος – προπαγανδιστής του ΣΚΑΪ, φύλαξε για το φινάλε μια προσωπική αναφορά.....
Όπως είπε στον «αέρα» της εκπομπής ένιωσε την ανάγκη να πει ένα «μεγάλο διπλό ευχαριστώ» στον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόταση που του είχε κάνει να είναι υποψήφιος για τις εκλογές, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.
«Αφού κλείσαμε την κουβέντα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα διπλό ευχαριστώ. Σας το οφείλω δημοσίως. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Σας ευχαριστώ πρώτα γι’ αυτό. Και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν τη Μεγάλη Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μου είπατε ‘Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου προς εσένα’ και ότι εν πάση περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά:
«Θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά θα είστε ακόμα πιο χρήσιμος στο λειτούργημα το οποίο επιτελείτε, της δημοσιογραφίας».
Δείτε πώς σώθηκε η… αντικειμενική προπαγάνδα χάρις στη «γενναιοδωρία» του Κυριάκου Μητσοτάκη:

candiadoc.gr

Πώς είπαμε ότι λέγεται αυτό ????
1.... Δημοσιογραφία???
2.... Ντροπή της Δημοσιογραφίας????
3.... γυμνοσάλιαγκας.?????
Αλλά είναι και αυτός ο σοφός λαός που αμέσως αντιλαμβάνεται ποιος προστατεύει και μάχεται για τα συμφέροντα του ( ειδικά κάποιοι ....ήντα )
Και βέβαια αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από την μια πλευρά ...υπάρχουν πολλοί δυστυχώς "δημοσιογράφοι " από όλες τις πλευρές .
Μήπως πρέπει να βρούμε άλλη ορολογία - χαρακτηρισμό...για όλους αυτούς ?????
Alexandros Diamantaras

1 σχόλιο: