Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ (ΚΑΘΟΔΟΣ) ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ . Ένας " βρωμιάρης " για να αποφύγει τη μυρουδιά από το άνοιγμα του κάδου σκουπιδιών πέταξε τις βρωμιές του έξω από αυτόν.


Καταγγελία του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου

Σαν δεν ντρέπονται !!! Σήμερα το μεσημέρι είδαμε 2 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών πεταμένες επιδεικτικά έξω από τους κάδους σκουπιδιών στον Κεντρικό δρόμο του χωριού. Μάλιστα ...
μερικοί περαστικοί και επισκέπτες της Πολυδρόσου είχαν κατέβει από τα αυτοκίνητά τους και τους φωτογράφιζαν.
Η καθαριότητα μπορεί να είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου και της Κοινότητας αλλά τέτοιες αχαρακτήριστες συμπεριφορές τις κουβαλάει ο καθένας από το σπίτι του και την οικογένειά του.
Την ίδια πάντως απαράδεκτη εικόνα θα συναντήσει κάποιος και σε άλλους δρόμους στο χωριό, αλλά και σε παράδρομους, στα ποτάμια και στο δρόμο για την Πάνω Σουβάλα.  
Οι σκουπιδοτενεκέδες να είνα  άδειοι και τα σκουπίδια κάποιων πεταμένα απέξω.
Εν τω μεταξύ στην είσοδο του χωριού, 5 μέτρα από τη στροφή, έχουν "ξεφορτωθεί " ένα μεγάλο καναπέ. 
Βρέ μπάς, είπαμε κι εμείς, σκέφτηκαν τους πεζοπόρους για να  τους.....  ξεκουράζουν από το περπάτημα?
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ "Η ΕΣΤΙΑ"


12 σχόλια:

  1. Οι πληροφορίες λένε ότι αποκλείεται να τα ρίχνουν ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ.Είδα με τα μάτια μου εκδρομικό πούλμαν που ήρθε στο χωριό μας με σκοπό να το βρωμίσει. Είχε μάλιστα και πινακίδα στο παρ Μπριζ που έγραφε #Σύλλογος Βρωμιστών Υπαίθρου #Άς ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε την υπερήφανη οικολογική ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισχος!!!!!Το έχω δει 100φορες.Οι συγκεκριμένοι κάδοι να ξεχειλίζουν και οι 30 βήματα πιο κάτω να είναι άδειοι,για να μη σχολιάσω το χώρο πίσω απ' τους κάδους και τα χάλια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή!!! 1η Σεπτέμβρη...όλα θα σιάξουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς εξηγείς, το γεγονός πως ουδεμία απέχθεια νιώθουμε να πετάμε σκουπίδια συλλήβδην, πως διόλου άσχημα αισθανόμαστε να ζούμε ανάμεσά τους, να τρώμε, να περπατάμε, να διασκεδάζουμε αλλά, Παναγιά μου βόηθα, μη και σκύψουμε και μαζέψουμε κανένα! Τότε είναι που μας πιάνει μια μπίχλα και μια σιχασιά άλλο πράμα.
    Πανελλαδικό φαινόμενο της ιστορικής φυλής μας που κατά τα άλλα ανησυχεί μην της πάρουν την Μακεδονική γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να φανταστουμε οτι εσυ εισαι η εξαιρεση!!!

      Διαγραφή
    2. Αφού είμαι η εξαίρεση εσύ θα πέταξες τις σακούλες.Βρέθηκε ο ένοχος.

      Διαγραφή
    3. Να σου εξηγησω οτι γραφοντας οτι εισαι η εξαιρεση,εννοω οτι φανταζομαστε οτι εσυ μαλλον θα εισαι απο τους λιγους που δεν τους ανησυχει η Μακεδονικη γλωσσα,υποθετοντας με τα λεγομενα σου. Αν και δεν πεταω ποτε σακουλες εκτος καδων,με εβγαλες ενοχο συκοφαντωντας με οτι εγω πεταξα τις συγκεκριμενες σακουλες. Ειμαι λοιπον στην διαθεση της δικαιοσυνης να με ελεγξει οποτε θελει για οτιδηποτε εχω πει η μπορει να εχω κανει,φανταζομαι οτι και εσυ εισαι!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα σας ,εγω απλά εχω μια απορία : Εντάξει σωστή η καταγγελία του Συλλόγου Γυναικών βγήκε η φωτογραφία την ειδαμε...Ίσως θα έπρεπε να καταγγειλουμε κ αυτόν που είδε τα σκουπίδια κ δεν έκανε τον κόπο ν ' ανοίξει τον κάδο να πετάξει.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΏΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 7.25 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΙΔΑΝ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΩΝ 7.25.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτος εαν ...λεω εκτος εαν 7.25 ξερεις κατι περισσοτερο για το τι περιειχαν οι σακουλες γιατι φανταζομαι τι εννοει για το περιεχομενο ο 9.05 και αυτο εγινε απο καποιον επιτηδες για να δημιουργηθει θεμα ..... στον κεντρικο δρομο μαλιστα ...λεω εγω τωρα ....

    Επισης νασαι καλα και ευχαριστω κι εγω 7.25...Αυταααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για σκέψου !!
    Είσαι στην κάθοδο, με τους σάκους των σκουπιδιών ερμητικά κλειστούς δίπλα σου, δεξιά σου, στο χαλάκι στα πόδια του συνοδηγού.
    Φτάνεις τους κάδους, σταματάς, ανοίγεις το δεξιό σου παράθυρο και από τη θέση του οδηγού, αριστερά, ξεκινάς να πετάς τους σάκους προς τους κάδους !!
    Τότε αντιλαμβάνεσαι ότι οι κάδοι είναι κλειστοί...
    Σημαδεύεις ώστε οι σάκοι με τα σκουπίδια να ...μείνουν επάνω στους κάδους, αλλά δεν είσαι και ο Γκάλης !!
    Μετά πατάς γκάζι και φεύγεις τρέχοντας, κοιτώντας ένοχα γύρω-γύρω και από τον καθρέπτη αν σε είδε κάποιος !!

    Κατηφορίζοντας ακούς από το ραδιόφωνο το Σαββόπουλο στο "κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. 7:02 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΟΔΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ; ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΥΠΟΠΤΟ ΠΟΛΥ! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 80% ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΛΠ.(ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΛΠ.) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΛΠ. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤOΙΧΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙΙΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή