Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Υπογραφή της σύμβασης και έναρξη εργασιών του έργου: ΄΄ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΜΦΙΣΣΑΣ΄΄.


Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΜΦΙΣΣΑΣ» μεταξύ του Δήμου Δελφών και του αναδόχου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ”, .....
έπειτα από την ολοκλήρωση της ανοικτής διαγωνιστικής διαδικασίας. Οι εργασίες αφορούν την ανακαίνιση του εσωτερικού του κτιρίου, ώστε να καλύπτει επαρκώς τις λειτουργικές απαιτήσεις του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και την επισκευή του ορόφου του κτιρίου, ο οποίος παραμένει κλειστός μέχρι σήμερα, διπλασιάζοντας τους χώρους λειτουργίας του Εργαστηρίου.
Ο Δήμος Δελφών ανταποκρινόμενος στα διαρκή αιτήματα της Διεύθυνσης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Άμφισσας και του «Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. Ν. Φωκίδας και Φίλων αυτών» για εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του, απέκτησε προσφάτως την κυριότητα του κτιρίου και προχώρησε άμεσα στην ένταξη του έργου επισκευής του για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείο Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
Με την αναβάθμιση της κτιριακής εγκατάστασης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας εκλείπει οριστικά ο κίνδυνος που είχε προκύψει για την αναστολή της λειτουργίας της μοναδικής δευτεροβάθμιας σχολικής δομής ειδικής αγωγής του Νομού μας. Η αρωγή προς τα συγκεκριμένα μέλη της κοινωνίας μας αποτελεί καθήκον και προτεραιότητά μας, ξεπερνά πολιτικές αντιπαραθέσεις και αφορά το σύνολο της κοινωνίας μας αφού αφορά την ανθρωπιά και τον πολιτισμό όλων μας και προάγει την ισότιμη και αξιοπρεπή αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Διεύθυνση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας και του «Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. Ν. Φωκίδας και Φίλων αυτών» για την βοήθειά τους στην ευόδωση του κοινού μας στόχου και τους συγχαίρουμε για τον καθημερινό τους αγώνα για την βελτίωση της ζωής των συγκεκριμένων συμπολιτών μας. Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και όλους τους συναρμόδιους φορείς για την υποδειγματική ολοκλήρωση των έως σήμερα διαδικασιών έως την συμβασιοποίηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου