ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Ιδρύθηκε η Κιθαριστκή Ορχήστρα Ορεστιάδας από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.


Άλλη μία Κιθαριστική Ορχήστρα ίδρυσε ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, που θα ανήκει στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα. ...

Πρόκειται για την Κιθαριστική Ορχήστρα Ορεστιάδας με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο Ορεστιαδίτη Κιθαριστή Χρήστο Ράλλη.
Είναι η 21η Κιθαριστική Ορχήστρα. που έχει ιδρύσει ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, από την Θράκη ως και την Κύπρο και πρόκειται για την πιο ακριτική ορχήστρα του Συλλόγου.
Στόχος της δημιουργίας της Ορχήστρας, είναι η καλλιτεχνική δραστηριοποίηση των νέων της Ορεστιάδας που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την κιθάρα και μέσω του συνόλου να συμμετάσχουν σε μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ κ.α.
Η συμμετοχή των μελών στην ορχήστρα, είναι δωρεάν και η επιλογή των κιθαριστών θα γίνετε από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας, Χρήστο Ράλλη.
Ήδη η Ορχήστρα αριθμεί περίπου 20 μέλη, κάτι που δίνει σημαντική ενθάρρυνση στην τοπική κοινωνία, για ένα μουσικό σύνολο που θα διαγράψει ξεχωριστή πορεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.