Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ανοιχτή επιστολή του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Δελφών, Θανάση Παναγιωτόπουλου, προς τους πολίτες του Δήμου Δελφών εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.


Αγαπητοί συμπολίτες,

Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών επιλέξατε τους εκπροσώπους σας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών, καθώς και τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων μας....

Σε όλους τους εκλεγμένους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και στον κόσμο που μας στήριξε εκφράζω πολλές ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου.

Το αποτέλεσμά για εμάς προφανώς δεν ήταν ικανοποιητικό και μας έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
Γνωρίζω καλά ότι στη θητεία μας δυσαρεστήσαμε πολλούς από εσάς. Ασφαλώς κάναμε και κάποια λάθη, κυρίως από το ζήλο μας να κάνουμε πολλά πράγματα και να αποδώσουμε έργο (μιας και δεν πιστεύουμε στον κανόνα της «χρυσής απραξίας»).
Δεν είχα και δεν είχαμε καμία κακή πρόθεση απέναντι σε κανέναν, είχαμε όμως την υποχρέωση να βάλουμε πριν απ’ όλα το γενικότερο συμφέρον και το καθήκον μας απέναντι στο Δήμο.
Πολλές φορές μου ασκήθηκε κριτική ότι δεν ήμουν αρκετά κοινωνικός και «κοντά στον πολίτη»…
Στην πραγματικότητα έπρεπε να κάνω μια καθαρή επιλογή: Ή θα καταπιανόμουν κυρίως με τα μεγάλα ζητήματα που είχαν καθοριστική επίδραση για το μέλλον του τόπου μας (οικονομική εξυγίανση του Δήμου, μεγάλες επενδύσεις, αναπτυξιακά έργα, πολιτικές διεκδικήσεις, προβολή και ανάδειξη της περιοχής κ.α.) ή θα εξαντλούμουν σε καθημερινές δημόσιες σχέσεις (καφενεία, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λπ.), που είναι και για εμένα ευχάριστες, αλλά δεν αποδίδουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Επέλεξα το πρώτο και το έκανα με πλήρη συνείδηση.
Αφιέρωσα τον εαυτό μου στο στόχο να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και δύσκολα που απαιτούν πολύ χρόνο και μόχθο.
Θέλησα να εμφυσήσουμε ένα νέο, πιο αισιόδοξο και δυναμικό πνεύμα στον τόπο μας!

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η ώρα της επιλογής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.
Η απόφασή μας θα έχει καθοριστικές συνέπειες για το μέλλον.
Εμείς, ξεκινώντας την προεκλογική εκστρατεία, σας ζητήσαμε να μας εμπιστευτείτε για να πάμε τον τόπο μας μπροστά!
Το ίδιο σας ζητώ και σήμερα.
Σας ζητώ κυρίως, ως υπεύθυνοι πολίτες, να μελετήσετε προσεκτικά το έργο που έχουμε παραγάγει, το σχεδιασμό αναπτυξιακών δράσεων που έχουμε προετοιμάσει και να προβληματιστείτε για το ποιος Δήμαρχος μπορεί αυτά να τα συνεχίσει και να τα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο.
Ποιος Δήμαρχος και ποια ηγετική ομάδα δίνει προοπτική στον τόπο μας και ποιος εκπροσωπεί επαξίως το Δήμο Δελφών σε όλα τα επίπεδα.
Ποιοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνεχόμενες δυσκολίες της εποχής μας χωρίς να υπολογίζουν πολιτικό κόστος, χωρίς να υποτάσσονται σε κομματικές προσταγές και άλλες κηδεμονίες, παρά μόνο και αποκλειστικά προτάσσοντας το τοπικό συμφέρον.
Ποιοι μπορούν να σας κοιτούν στα μάτια με εντιμότητα και ειλικρίνεια και ποιοι λειτουργούν με πολιτικούς τρόπους παλαιάς κοπής.
Ποιοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργάζονται με όλους τους καλοπροαίρετους, χωρίς αποκλεισμούς και εξουσιαστική αλαζονεία.
Ποιοι έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που ήδη υλοποιείται και ποιοι δεν έχουν κανένα επί της ουσίας πρόγραμμα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οφείλουμε να εκλέξουμε Δήμαρχο Δελφών και Δημοτική Αρχή με τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη ο τόπος μας!
Σας ζητώ και αυτήν τη φορά να με εμπιστευτείτε και να μας εμπιστευτείτε!
----------------------------------------------------------------------------
Άμφισσα, 30 Μαΐου 2019
Ο Δήμαρχος Δελφών (και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος)
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο:

  1. κύριε Παναγιωτόπουλε,
    όσο και να τα παίρνεις πίσω αυτά που μας φοβέρισες στην πρώτη σου δήλωση,προσβάλλοντας τους πολίτες του Δήμου Δελφών,φαίνεται να μην έχεις κατανοήσει ακόμα το μήνυμα που σου έστειλαν.θα διοικήσεις το Δήμο με την ίδια τακτική;να σε καπελώνει σε κάθε ερώτηση για οποιοδήποτε θέμα η κολλητή σου Αντιδήμαρχος, όπως έγινε τελευταία στη Σουβάλα;αυτό αρμόζει σε ένα Δήμαρχο;θέλεις να φορτώσεις για μια 4ετία στο Δήμο την ίδια κυρία;μελέτησε καλύτερα κ. Παναγιωτόπουλε τα αποτελέσματα στο βόρειο τομέα και αλλού. Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή