Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ .....ανησυχούμε και για τους Δελφούς, λόγω των εξορύξεων


" Η μετατροπή του 45% της Φωκίδας αποκλειστικά σε μεταλλείο, είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, γιατί ουσιαστικά απαγορεύει ...
οποιαδήποτε άλλη αγροτική, βιοτεχνική, τουριστική και οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή. Ανησυχούμε και για τις ιδιοκτησίες των πολιτών.

Όπως ανησυχούμε και για τους Δελφούς, λόγω των εξορύξεων αλλά και λόγω της επέκτασης των Ανεμογεννητριών στην ευρύτερη Περιοχή. "
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Βούλγαρης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους Εύβοιας Βασίλη Μπεχράκη & Σάκη Παπαδόπουλο συναντήθηκαν με όλους τους τοπικούς συμβούλους της παράταξης από την Φωκίδα (Αργυρώ Καϊσαρλή , Μαρία Μαμάκου, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, Αποστόλη Τσιάμη) και επισκέφτηκαν τον νομό.
Αρχικά παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης στο Χάνι της Γραβιάς και επισκέφθηκαν μετά την Άμφισσα, την Ιτέα και το Γαλαξίδι.

Συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής και το ενδιαφέρον από τους κατοίκους ήταν πολύ μεγάλο
Αντιπροσωπία Υποψηφίων Συμβούλων της Εύβοιας (Αθηνά Βλαχογεώργου , Αγγελική Καράπα και Παναγιώτης Δροσάτος) επισκέφτηκαν το Αυλωνάρι και συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής.
Αντιπροσωπία Υποψηφίων Συμβούλων της Εύβοιας (Γιάννης Τήνιος, Χριστίνα Καραφέρια , Μαρία Μακρυδήμα και Γιώργος Σκλαβούνος) επισκέφτηκαν το Σκουντέρι και συνομίλησαν με πολίτες αλλά και παραγωγούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου