Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Μπράλο


Έχει ειπωθεί και γραφεί επανειλημμένως ότι ο γειτονικός της Αμφίκλειας ΜΠΡΑΛΟΣ, αποτελεί άτυπη πολιτιστική πύλη εισόδου στο Δήμο από την πλευρά της Λαμίας – Θεσσαλονίκης. Αυτή την φορά όμως ο Μπράλος του 2019....
¨υπερέβαλλε εαυτόν¨ με το Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο οργάνωσε με έμπνευση, δουλειά και πετυχημένες συνεργασίες. Αρίστευσε δε τόσο στα χορευτικά συγκροτήματα – συμμετοχές, όσο και στους μουσικούς οι οποίοι έπαιζαν και τραγουδούσαν. Μακάρι η εκδήλωση να εδραιωθεί και να γίνει θεσμός σταθερός, ένα διαμαντάκι πολιτισμού και ζωντανής άριστης παράδοσης, ανάμεσα στα πολλά κίβδηλα πρότυπα τα οποία σερβίρονται αφειδώς..
Δ.Ι.Κ.
 

 



























































1 σχόλιο:

  1. Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στον μακράν όλων,κορυφαίο Εκπολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.
    Ο Δαυίδ της περιοχής, έχει εμπράκτως αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους ανιδιοτελώς και λειτουργούν σαν ομάδα, φέρνουν καταπληκτικά αποτελέσματα, σαν αυτά που είδαμε και όχι μόνο.
    Το όμορφο ταξίδι σας συνεχίζεται. Μπράβο και πάλι μπράβο για τις συνεχείς επιτυχίες που ομορφαίνουν την περιοχή και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή