Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου. .....

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η Ιατρός Αικατερίνη-Ευγενία Καλυβιώτη και ο Πολιτικός Μηχανικός Γεώργιος Μιχαλέας με το συνδυασμό ΄΄ Επιλογή Ευθύνης΄΄


Δύο νέοι επιστήμονες από την Άμφισσα με όρεξη για δουλειά.
Η Ιατρός Αικατερίνη-Ευγενία Καλυβιώτη και ο Πολιτικός Μηχανικός Γεώργιος Μιχαλέας κάνουν μια Επιλογή Ευθύνης για το μέλλον του τόπου τους στελεχώνοντας τον συνδυασμό του Υπ. Δήμαρχου
Παναγιώτη Ταγκαλή. .....

Καλή Δύναμη !

Επιλογή Ευθύνης


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  
Γεώργιος Μιχαλέας του Γρηγορίου, Πολιτικός Μηχανικός
Γεννήθηκα το 1981 και κατάγομαι από την Άμφισσα, είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Surrey Αγγλίας στον τομέα των πολιτικών μηχανικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις στατιστικές μεθόδους στην κτηματαγορά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας από το έτος 2005 μέχρι σήμερα διατηρώντας τεχνικά γραφεία στην Άμφισσα και Ερατεινή. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Royal Institution of Chartered Surveyors, πιστοποιημένος εκτιμητής του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος του συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και μέλος του συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδας.
Έχω  διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δελφών την περίοδο 2011 έως 2014, μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής και μέλος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.  Έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Φωκίδας.  
Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Ν. Ντρισμπιώτη και πατέρας δύο παιδιών. 
Με αίσθημα ευθύνης και ανάγκη να προσφέρω, να δημιουργήσω και να ανταποδώσω,  αποφάσισα, να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» με επικεφαλή τον Παναγιώτη Ταγκαλή. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ανάγκη του ανθρώπου είναι η ανάγκη να προσφέρει και συμμετέχω με κοινό  όραμα να δημιουργήσουμε το προφίλ φιλικών πόλεων, να επαναφέρουμε χαμένες αξίες όπως την ιδιαίτερη πολιτιστική μας κληρονομιά, την ποιότητα ζωής και την τοπική ευημερία για την πόλη της Άμφισσας και όλο το Δήμο Δελφών. 
…………………………………………………………..

Ονομάζομαι Καλυβιώτη Αικατερίνη – Ευγενία.
Γεννήθηκα το 1992 και μεγάλωσα στην Άμφισσα. Είμαι κόρη του Επαμεινώνδα και της Ιουλιάνας Καλυβιώτη και έχω δύο αδέρφια τον Ιωάννη – Ιατρό Χειρουργό Παίδων και τον Δημήτριο-Χρήστο -μαθητή Λυκείου.
Απο τον Φεβρουάριο του 2017 εργάζομαι ως  ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας και του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.
Μιλάω άριστα την Αγγλική και τη Ρουμάνικη γλώσσα, και πολύ καλά την Γαλλική.
Έχοντας ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο μου, εμπιστοσύνη στις αρχές και αξίες του επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και σας υπόσχομαι να παλέψω, για την αναβάθμιση και διεύρυνση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας, για την εκπόνηση και εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής, για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου μας, καθώς και για οποιοδήποτε θέμα αφορά την υγεία τους όπως το πόσιμο νερό και τα υγρά απόβλητα.
Αρχή μου είναι το : «Αξιοποιούμε την δυναμική των “ΝΕΩΝ” βασιζόμενοι στην εμπειρία των “ΠΑΛΙΩΝ”»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου