Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ! Ο Κουρουπλής και οι χαριεντισμοί του με τον ακροδεξιό, ρατσιστή, ομοφοβικό, χουντικό, υμνητή της Χρυσής Αυγής Μητροπολίτη Καλαβρύτων.


"Η σιωπή κάποιες φορές είναι ξεφτίλα ".   Άγριο χώσιμο από την.......
 Έλενα Ακρίτα για τη φωτογραφία του Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο......

«Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πάρτε θέση επιτέλους. Ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εκεί στο κόμμα σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον... ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»
Όπως διαβάζουμε  στο Nonews  , τα παραπάνω έγραψε η Ελενα Ακρίτα στα σόσιαλ μίντια σχολιάζοντας με τη σειρα της την φωτογραφία του πρώην υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον γνωστό και μη εξαιρετέο μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο. (την φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος ο Κουρουμπλής προφανώς για τα ψηφαλάκια των πιστών...).

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες με επικριτικά σχολια για πώς ένας πρώην υπουργός μιας κυβέρνησης που έχει δεχθεί αήθεις επιθέσεις από τον Αμβροσιο, που αρέσκεται να φωτογραφίζεται με τους υπόδικους χρυσαυγίτες, νιώθει την ανάγκη να τον επισκεφθεί.
O δημοσιογράφος Δημ. Σούλτας σχολιάζοντας κι αυτός τη σχετική ανάρτηση Κουρουμπλή έγραψε στο fb:
« Ένα μικρό, τρυφερό ερώτημα προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής που χαριεντίζεται με τον ακροδεξιό, ρατσιστή, ομοφοβικό, υμνητή της Χρυσής Αυγής Μητροπολίτη Καλαβρύτων, συμμετέχει κι αυτός στη μάχη κατά της ακροδεξιάς στην Ευρώπη;»...

3 σχόλια:

  1. Κατέβασε τη φωτογραφία με τον Αμβρόσιο...

    ...και έδωσε εξηγήσεις...

    Δεν έμεινε για πάρα πολύ στον αέρα η φωτογραφία του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο και μετά τις...

    έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, κατέβηκε.

    Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το κοινό αίσθημα ανεβάζοντας την εν λόγω φωτογραφία με τον ακροδεξιό μισάνθρωπο μητροπολίτη και έτσι δέχτηκε τα ανάλογα «πυρά» από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση αυτή.

    Όπως φαίνεται λοιπόν, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας κατέβασε τη φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Twitter.



    Έκανε μάλιστα και μία ανάρτηση στο Facebook, εξηγώντας το πώς έγινε η συνάντηση.

    «Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας» έγραψε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

    Και συνέχισε λέγοντας: Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ...11 Απριλίου 2019 στις 10:11 μ.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=We0Y46e-NQA

    https://www.youtube.com/watch?v=K0vPC99_T-c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΞΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ !!!12 Απριλίου 2019 στις 11:13 π.μ.

      https://www.iefimerida.gr/politiki/elena-koyntoyra-me-ambrosio-problimata-syriza

      Διαγραφή