Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Η Χρυσούλα(Σωσώ)Σεγδίτσα-Πονήρη από την Άμφισσα και ο Νικόλαος Αρβανίτης από την Ιτέα με το συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης και τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ταγκαλή


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 Χρυσούλα(Σωσώ)Σεγδίτσα-Πονήρη
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άμφισσα, όπου αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο της πόλης μας. Είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά τα οποία ζουν και εργάζονται στην Άμφισσα. ....
Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στον Δημόσιο Τομέα, αρχικά στην ΤΕΔΚ Ν. Φωκίδας και στη συνέχεια στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, όπου την τελευταία 25ετία κατέχω τη θέση της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας. Παράλληλα είμαι Πρόεδρος της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Φωκίδας,  Πρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας Π.Ε. Φωκίδας, Μέλος του Συμβουλίου Εφέσεων για πειθαρχικά παραπτώματα του προσωπικού της ΚΤΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΕ.
Από το 2006 ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και συγκεκριμένα εκλέγομαι ως δημοτική σύμβουλος, με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου να με φέρνει στις πρώτες θέσεις εκλογής. Στο διάστημα αυτό έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου καθώς και υπεύθυνη της πρώτης λειτουργίας και οργάνωσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Με την παρουσία μου και τις τοποθετήσεις μου στα Δημοτικά Συμβούλια πάντα επεδίωκα να αποτελώ την φωνή των συμπολιτών μου και να εκφράζω τους προβληματισμούς τους.
Με πλήρη επίγνωση της βαρύτητας που φέρει η ψήφος σας στις προσεχείς εκλογές, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στον Δήμο μας, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση που δέχτηκα, συμμετέχω στον συνδυασμό «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Ταγκαλή, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, εκτιμώ το ήθος και την ακεραιότητά του και πιστεύω θα εκτελέσει τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία, εντιμότητα πάντα στο πλευρό ΟΛΩΝ των πολιτών του Δήμου μας.  

    
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ονομάζομαι Νικόλαος Αρβανίτης του Γεωργίου και είμαι κάτοικος Κίρρας. Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάσθηκα σε υπεύθυνες θέσεις του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα.
 Πιο συγκεκριμένα, έχω εργασθεί στους Βωξίτες Παρνασσού Α.Ε.Μ., στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας, στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, The Chase Manhattan Bank N.A., στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και στο Υπουργείο Οικονομικών, από το 1980 έως το 2010 που συνταξιοδοτήθηκα. Κατά το χρονικό διάστημα 2004-2010 υπηρέτησα ως Προϊστάμενος της ΔΟΥ Άμφισσας.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχω στο συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Ταγκαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου