Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Κωνσταντίνα Παναγιώτου - Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Στερεά .. Υπεροχής!!!! - Δημήτρης Αναγνωστάκης

Κάθε φορά που οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες δεν πραγματοποιούν μόνο την Δημοκρατική τους υποχρέωση αλλά επιλέγουν και τα πρόσωπα που κρίνουν ικανά στην εκπροσώπηση τους. .....
Προκειμένου για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές αυτή η ευθύνη βαραίνει αποφασιστικά τους πολίτες, γιατί από τις επιλογές τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πρόοδος στην καθημερινή τους ζωή,η ποιότητα αυτής της ζωής και το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα  αναπτύσσεται
Κοντολογίς πρόκειται για την Γενική εικόνα χωριών και πόλεων της περιοχής μας που θα είναι πάντα ευθέως ανάλογα του τρόπου που σκεπτόμαστε που αποφασίζουμε που ενεργούμε.
Με τους περισσότερους συμπολίτες μου γνωριζόμαστε είτε από τις εκπαιδευτικές μου δραστηριότητες είτε από τα Δημοτικά πράγματα της  Πολυδρόσου  όπου κάθε φορά που οι Δημότες με τίμησαν με την ψήφο τους, προσπάθησα να τους εκπροσωπήσω  ειλικρινά και ακέραια.
Με τον ίδιο τρόπο κάνω ακόμα ένα βήμα μπροστά και ενώνω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ - ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Στις μέρες μας που η πατρίδα μας προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί από την καταστροφή των μνημονίων, μια ισχυρή περιφέρεια με επικεφαλής έναν καθαρά αυτοδιοικητικό  πρώην Δήμαρχο  Χαλκίδας, θα είναι βοήθημα και εργαλείο για μια Φωκίδα που δοκιμάζεται.
Στην περιφέρεια όπου παίρνονται αποφάσεις που αφορούν, ρυθμίζουν ή προσδιορίζουν την ζωή μας, υπάρχει ανάγκη συμμετοχής με λόγο δημιουργικό αλλά πρωτίστως διεκδικητικό.
Να βάλουμε την περιοχή μας στο κέντρο του περιφερειακού ενδιαφέροντος. Δεν αρκεί ένα χιονοδρομικό για κάθε σαββατοκύριακο δύο τρεις μήνες το χρόνο και αυτό καιρού επιτρέποντος.
Να λυθεί το συγκοινωνιακό πρόβλημα στην περιοχή μας και να αξιοποιηθεί κάθε πλεονέκτημα που παράγει θετικό οικονομικό αποτέλεσμα.
Να ζητήσουμε και να πιέσουμε μ' όλους τους δόκιμους τρόπους το περιβάλλον της περιοχής μας που είναι το προνόμιο μας ν αξιοποιηθεί για να στηρίξει τις οικονομικές δραστηριότητες των κατοίκων καθώς επίσης και να συμβάλει στην συγκράτηση του πληθυσμού δίνοντας διεξόδους σε ανέργους και ιδιαίτερα σε νέους και γυναίκες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα εύρεσης εργασίας..
Είναι αυτονόητο πως συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Θα ήθελα λοιπόν να κλείσω υποσχόμενη πως ορμώμενη απλά και μόνο απ’ την αγάπη μου για τον τόπο μου και πέρα από κάθε προσωπικό συμφέρον να συμβάλλω στην προσπάθεια ν αλλάξει η Φωκίδα και να λάβει τη θέση που της αρμόζει μιας και διαθέτει όλα αυτά που χρειάζονται για να αναπτυχθεί.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνα Παναγιώτου
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος
Στερεά .. Υπεροχής!!!!
Δημήτρης Αναγνωστάκης


Αρχή φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου