Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ανανέωση και σύνθεση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου "Η ΕΣΤΙΑ".


Το νέο  και  σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένο, με τέσσερα νέα μέλη, Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχτηκε στην Γενική Συνέλευση Φεβρουαρίου του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου "Η ΕΣΤΙΑ" συγκροτήθηκε σε σώμα ως  εξής ......


ΠΡΟΕΔΡΟΣ *                  Αλεξάνδρα  Παπαθανασίου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ *        Έφη  Α. Μαστροκώστα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  *   Δήμητρα Γ.  Μουλαρά

ΤΑΜΙΑΣ  *                          Λουτσία  Γ.  Μολιώτη

ΜΕΛΗ *                              Κων/να Γ. Βέλλιου
                                              Βιολέτα  Π. Ρίζου
                                              Μαριαλένα Δ. Τοπάλη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και αφού εξέφρασε, με ομόφωνη απόφασήτου, τη σταθερή και αμετάθετη επιδίωξή του για συνεχή συνεργασία όλων των Συλλόγων της  Πολυδρόσου για το καλό του χωριού μας και των Σουβαλιωτών, συζήτησε και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

5 σχόλια:

  1. Μπραβο στον συλλογο γυναικων για τις αξιολογες και νεες κυριες που πλαισιοσαν το ΔΣ εχω ομως μια απορια η Κα Παπαθανασιου ειχε δηλωσει οτι δεν ενδιαφεροταν για την προεδρια αλλαξε κατι συνεβει κατι που δεν γνωριζουμε;(ειχε μια επιτυχιμενη θητεια που δεν αμφισβητει κανεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρά το ότι δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμους και παρά το ότι από το σχόλιο σου "αναδύεται" κατά τη γνώμη μου μια "παιδιακίστικη" ειρωνεία θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια τόσο για το Σύλλογο μας όσο και για εμένα .
      Τώρα όσον αφορά το ενδιαφέρον μου για μια νέα θητεία αυτό , μετά από παρότρυνση των νέων μελών του Δ.Σ το οποίο σημειώνω ανανεώθηκε , πράγμα πολύ σημαντικό για έναν Σύλλογο , κατά 60% και μάλιστα και με νέα ηλικιακά άτομα , αποφάσισα για κάποιο πολύ μικρό και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ακόμα να παραμείνω επικεφαλής με σκοπό την βοήθεια και τη συμπαράστασή μου στη Συλλογική διαδικασία ενσωμάτωσης τους .
      Πάντως και μετά από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα θα συνεχίσω από άλλη θέση μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Σύλλογό μας και στις πολύπλευρες δραστηριότητές του .

      Αλεξάνδρα Παπαθανασίου

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρε εσύ είσαι μαζί με τους αετούς γιατί ασχολείσαι με τους γυμνοσάλιαγκες,προχώρησε έχεις πολλά να προσφέρεις μαζί με όλα τα νέα και παλιά μέλη. Καλή επιτυχία στο έργο σας.

      Διαγραφή
  2. Καλή Θητεία, όπως πάντα με επιτυχίες .
    Νικ.-Ελεων.-Στύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στο νεο Δ.Σ.
    Αλλα δεν καταλαβαινω το λόγο κ το ύφος αυτου του σχολίου με τους αετούς κ τους γυμνοσάλιαγκες ..Έχει γίνει κάτι που δεν το ξέρουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή