Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! Το ρεστοράν "Κατώι" στην Πολύδροσο βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής σαν το καλύτερο εστιατόριο της περιοχής μας.


Μεγάλη τιμή και χαρά αλλά και συγκίνηση και για το χωριό μας  είχε η χθεσινή  ημέρα.  Κόποι, θυσίες αλλά και σκληρή δουλειά ανταμείφθηκαν και το εξαιρετικό ρεστοράν  ¨κατώι" στην Πολύδροσο του Χρήστου Βαλάσκα προκρίθηκε και διακρίθηκε... 
σαν το  καλύτερο εστιατόριο της περιοχής μας με το golden award taste & quality στην κατηγορία βράβευσης ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.
Στα βραβεία του θεσμού Estiatoria.gr premium awards 2019!  Η βράβευση έγινε  στο  Μέγαρο  Μουσικής .
Ο Χρήστος  Βαλάσκας  και ο συνεργάτης  του  Βασίλης Παπαλάμπρος δήλωσαν:
"Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε και σας υποσχόμαστε να είμαστε κοντά σας με όραμα και δημιουργώντας εστίες γαστρονομικού αλλά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι...!! Χωρίς τους πολύτιμους συνεργάτες μας εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς όπως προμηθευτές δεν θα γινόταν τίποτα για αυτό το βραβείο ανήκει και σε αυτούς και τους ευχαριστούμε θερμά!!!!!"











4 σχόλια:

  1. Χρήστο και Βασίλη , σας ευχόμαστε ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια ! Να είστε πάντα καλά και ότι καλύτερο. Η τιμητική διάκριση για εσάς και την εξαιρετική δουλειά που κάνετε στην εστίαση , είναι εξόχως τιμητική και για το χωριό μας αλλά και για την Παρνασσιώτικη περιοχή μας .

    Γιώργος Θάνος
    Αλέκα Παπαθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που χρόνια κάνετε και για την επιβράβευση που δεν ήταν τυχαία. Ευχόμαστε τα καλλίτερα.
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όαση ποιότητας και διαφορετικότητας στην περιοχή μας.Μπράβο σας.
    Η.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα παιδιά.
    Συνεπείς στην ποιότητα, εφευρετικοί στην ποικιλία,
    καλλιτέχνες της γεύσης, καλλιτέχνες της διακόσμησης,
    ευγενείς στην επικοινωνία, πρωτοπόροι στην εξυπηρέτηση
    Χρήστος Ιωάννου Κεφαλούδης
    ΧΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή