Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση: Η Χριστίνα - Παναγιώτα Κορομπίλη από τη Φωκίδα υποψήφια με τον Απόστολο Γκλέτσο.


Ονομάζομαι  Χριστίνα – Παναγιώτα Κορομπίλη.  Γεννήθηκα στη Λαμία Φθιώτιδας στις 15/08/1983. Διαμένω στην Πολύδροσο Φωκίδας και από το 2011  είμαι ελεύθερος  επαγγελματίας.....

        Για αρκετά έτη  εργάστηκα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ενώ παράλληλα απασχολήθηκα ως μεσίτης ακινήτων σε κτηματομεσιτικό γραφείο της περιοχής μου.  Έχω εργαστεί στο Δήμο Παρνασσού ως υπάλληλος γραφείου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και τα Σαββατοκύριακα ως εκπαιδεύτρια χιονοδρομίας σε σύλλογο της περιοχής μου καθώς υπήρξα αθλήτρια χιονοδρομίας και είχα συμμετοχή σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.                                                                                                                                                                                                                                 
        Έχω εργαστεί στη FIRST DATA HELLAS (Ανώνυμη εταιρία υπηρεσιών επεξεργασίας) ως υπάλληλος γραφείου με  έδρα την Αθήνα. Είχα συμμετοχή στη συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και συμμετοχή στην Ε.Ε.Π.Φ. (Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Νοσοκομειακής  Φροντίδας) όπου και έχω πιστοποίηση εκπαιδευτή της βασικής υποστήριξης της ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή που πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο MEDITERRANEO HOSPITAL της Γλυφάδας.                                                                      
        Έχω βραβευθεί στο Δήμο Αθηναίων για την καλύτερη φιλοζωική πράξη με τιμητική πλακέτα και χρηματικό ποσό το οποίο διέθεσα για την τότε κατασκευή χώρου γυμναστηρίου στο Δημοτικό σχολείο Πολυδρόσου όπου αποφοίτησα. Έχω εθελοντική δράση σε προγράμματα εργασίας για το περιβάλλον, είμαι εθελόντρια πυρόσβεσης, διάσωσης  και κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.                                                                                                                    
        Σαν μόνιμος κάτοικος της Πολυδρόσου έχω σχέσεις και γνώση των δραστηριοτήτων και αναγκών, τόσο της ευρύτερης περιοχής όσο και των κατοίκων. Είμαι άνθρωπος της δουλειάς και όχι των λόγων και με ανιδιοτέλεια θέλω να προσφέρω τα μέγιστα για το καλό του τόπου και κατ’ επέκταση της πατρίδας μου.

Επικοινωνία: 6972686383
Email: flowerbychristine@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου