Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Απάντηση στο δημοσίευμα της 27.2.19 περί Τεχνικής Υπηρεσίας


Ζητήσαμε με δημόσια ανακοίνωσή μας από τον νυν Δήμαρχο να μας υποδείξει ένα μεγάλο έργο που εκτέλεσε επί θητείας του και δεν το κληρονόμησε από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή......

Αντ' αυτού και ενώ κανείς θα περίμενε ένα κατάλογο έργων ή αν δεν υπήρχε, μια τεκμηριωμένη δικαιολογία, ο κύριος Δήμαρχος αναλαμβάνει το ρόλο του ανακριτή και συντάσσει το κατηγορητήριο για τον Kαποδιστριακό Δήμο Γραβιάς του 2010, ενώ μία ημέρα πριν ζήτησε, διαμέσου κοινής ανακοίνωσης, την εξαίρεση των Κληροδοτημάτων από την εκλογική αντιπαράθεση -δύο υποθέσεις οι οποίες ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές.
Σταθείτε τουλάχιστον έστω και τώρα την ύστατη ώρα στο θεσμικό ύψος –ήθος του Δημάρχου των ΔΕΛΦΩΝ.
 Την δική σας θητεία σχολιάστε !!!
Εσείς πρέπει να  απολογηθείτε  στους δημότες μας.
Είναι απορίας άξιο, πώς από τη μία πλευρά επαίρεστε για το γεγονός ότι έχετε 'σκουπίσει'  κάθε χρηματοδοτική πρόσκληση και από την άλλη δικαιολογείστε  ότι η Τεχνική Υπηρεσία αποδομήθηκε το 2014 !
Επιλογή  σας, προσωπικά, δεν ήταν οι ειδικοί σας σύμβουλοι να μην είναι τεχνοκράτες;
Αποτέλεσμα αυτών των επιλογών σας, ήταν η πρώτη υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ να γίνει δύο χρόνια μετά,  για την προμήθεια διαφημιστικών-πληροφοριακών πινακίδων (με μέγιστο ποσό ανά κοινότητα 4.000 €) , μόνο για την Τ.Κ. Κίρρας !
Εμείς κ. Δήμαρχε δεν έχουμε 'alter ego', είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες, λειτουργούμε Δημοκρατικά,  σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας   και το βασικότερο  κ. Δήμαρχε  δεν χειραγωγούμαστε...
Παναγιώτης Ταγκαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου