Ιστορία και Αυτοδιοίκηση, σε μια νέα συνάντηση!
Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης,....
θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ευρυτανία και μαζί με τους συνεργάτες του θα υλοποιήσουν το παρακάτω πρόγραμμα:- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου στις 11.00 π.μ.
- Επίσκεψη στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Καρπενησίου στις 12.15 μ.μ.
- Συνάντηση - σύσκεψη με φορείς του Νομού στις 14.00
Το απόγευμα στις 6.30, στις ιστορικές Κορυσχάδες, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού μας «Στερεά… Υπεροχής!»
Με εκτίμηση
Το Γραφείο Τύπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.