Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Το Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού θα λειτουργήσει κανονικά


Κυριακή σήμερα περιμένουμε σημαντική βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των ανέμων και λιακάδα. Με σειρά προτεραιότητας θα ανοίξουν πρώτα οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ήρα, Παν, με καθυστέρηση ο Ηρακλής και αργότερα οι υπόλοιποι.

Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:....

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Δίας και baby 1 & 2.
ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15 α), Ηρακλής (8, 15), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Οδυσσέας (8), Ερμής (11), Διηάνειρα (12), Ήρα (7 & 7α), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 16, 19), snowpark και baby 1 & 2.
ΚΑΙΡΟΣ
Για σήμερα αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν πολύ μέτριοι – ισχυροί ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -4C έως -2C.
ΔΡΟΜΟΙ
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αλυσίδες.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ σήμερα θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).
ΠΡΟΣΟΧΗ
Για πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση να κοιτάτε στη σελίδα μας parnassos-ski.gr στο πάνω δεξιό μέρος αγγίζοντας το κυλιόμενο μήνυμα.
Το μήνυμα αλλάζει αμέσως κάθε φορά που έχουμε αλλαγή στη λειτουργία του ΧΚΠ. Κάτω χαμηλά στο κυλιόμενο μήνυμα αναγράφεται και η ώρα της τελευταίας ενημέρωσης!
Η ενημέρωση για την επόμενη μέρα μπαίνει συνήθως λίγο μετά τις 17:00 της προηγούμενης.
Η τηλεφωνική γραμμή του ΧΚ Παρνασσού δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω βλάβης.
Όσοι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6974300144, αυστηρά στις ώρες λειτουργίας του κέντρου, 08:00-16:00 ΣΚ & 09:00-16:00 καθημερινές.





Ενημερωτικό Μήνυμα:
Καλημέρα. Το ΧΚΠ θα λειτουργήσει κανονικά. Όσοι αναβατήρες δίνονται σε αναστολή, θα δίνονται σταδιακά, μετά από αποχιονισμό, με προτεραιότητα τον Ηρακλή.
Η οδική επικοινωνία Φτερόλακας-Κελαριών είναι ανοικτή. Όλες οι οδικές προσβάσεις διαπλατύνονται για κυκλοφορία με αλυσίδες. Επικοινωνείτε με την τροχαία, για ενημέρωση.
Τελευταία ενημέρωση, 5:52

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου