Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Η Τες σκότωσε αυτή την καμηλοπάρδαλη απλά για χαβαλέ.

Ποζάρει χαρούμενη με το πτώμα σε φωτογραφίες που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα και καυχιέται ότι ήταν ένα «ονειρικό κυνήγι»! Αλλά τώρα έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να πετύχουμε παγκόσμια προστασία γι' αυτά τα υπέροχα πλάσματα!....


Σε λίγες βδομάδες, κυβερνήσεις απ’ όλο τον κόσμο θα συναντηθούν σε μια κρίσιμη διάσκεψη για την άγρια φύση. Και για πρώτη φορά, πέντε αφρικανικές χώρες προτείνουν να προστεθούν οι καμηλοπαρδάλεις στη λίστα των προστατευόμενων ειδών -- κάτι που θα ήταν ένα μεγάλο πρώτο βήμα στην παγκόσμια προσπάθεια για τη διάσωσή τους. Και πρέπει να γίνει επειγόντως, γιατί ο πληθυσμός τους έχει ήδη μειωθεί κατά 40%.

Υπόγραψε τώρα μ’ ένα πάτημα και διάδωσέ το παντού για να μετατρέψουμε αυτή την αισχρή δολοφονία, στο έναυσμα για την παγκόσμια προστασία τους:

Υπογράφω: Δώστε στις καμηλοπαρδάλεις την προστασία που χρειάζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.