Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Βιβλιοπαρουσίαση στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Παρασκευής



Έχει επισημανθεί και παλιότερα το γεγονός της έντονης κοινωνικοπολιτισμικής δράσης, η οποία έχει σχέση και με την απαραίτητη συνοχή των τοπικών κοινωνιών σε δύσκολους καιρούς, στα δύο μικρά Τοπικά Διαμερίσματα στις εισόδους του Καλικρατικού Δήμου από Λαμία και από Λειβαδιά......
Ο Μπράλος και η Αγία Παρασκευή αντίστοιχα, εκπλήσσουν ευχάριστα σε μια όχι και τόσο πνευματική εποχή, με τις σχετικές πρωτοβουλίες κυρίως δραστήριων συλλόγων οι οποίες είναι αξιέπαινες. Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η αποψινή {08.02.2019} πολύ ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας, την οποία χαρακτήρισαν πέραν της σωστής οργάνωσης, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, οι έμπειροι και κατηρτισμένοι  ομιλητές, η ύπαρξη ανάλογης ζωντανής μουσικής επένδυσης και  η παρουσία πολλών μελών Δ.Σ. συλλόγων της περιοχής, όπως και Αυτοδιοικητικών στελεχών. Να σημειώσουμε, ότι ο συγγραφικός καμβάς του παρουσιασθέντος βιβλίου πλέκεται γεωγραφικά στη περιοχή μας.   Τελικά απόψε συνυπήρξαν άψογα το ¨ωφέλιμον¨ με το ¨τερπνόν.¨  Οι οιωνοί είναι πολύ καλοί και ως προς την συνέχεια.            
Δ.Ι.Καλπύρης,  Αμφίκλεια.
Ενδεικτικά στιγμιότυπα ΔΙΚ:    




























































1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....9 Φεβρουαρίου 2019 στις 4:11 μ.μ.

    ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. 80 μόνιμοι κάτοικοι...150 άτομα στην εξαιρετική εκδήλωση σε ένα Δημοτικό σχολείο , χωρίς μαθητές πλέον , αλλα εκπληκτικά περιποιημένο !

    ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ. 800 κάτοικοι ....15 με 20 και αν ..το πολύ σε κάθε εκδήλωση !
    Απαξίωση των πάντων , παρτακισμός , φθόνος , διχόνοια , σταρχιδισμός , ξερωλίτιδα και.... χαχολοίτιδα !
    Βρε μπας και έχει ριζώσει για τα καλά σε τούτο το έρμο το χωριό τελικά η κατάρα του Πασά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή