Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

"Με κορυφαίους Σολίστ αρχίζει το Σαββάτο 9 Φλεβάρη, το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης."


Με τους διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιο Γκόλγκαρη & Βασίλη Μαστοράκη, που θα συμπράξουν σαν ντουέτο αλλά και σε συνεργασία με το περίφημο Nikea Guitar Ensemble, .....
θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης, στο Ρέθυμνο και 10 Φεβρουαρίου του 2019.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μουσικός Καρπός και την Καλλιτεχνική Οργάνωση του Ρεθυμνιώτη μουσικού, Αντώνη Μαυράκη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών. 
Καλλιτεχνικός Διευθυντής θα είναι ο διεθνώς καταξιωμένος Κύπριος Κιθαριστής, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, Αντώνης Κοΐζας.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη, οι σπουδαίοι Κρητικοί Σολίστ, Γιώργης Κοντογιάννης "Κρης" και Νίκος Κατσαράκης που θα διδάξει στα σεμινάρια του Φεστιβάλ και θα δώσει διάλεξη με θέμα την ιστορία της κιθάρας. Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ αποτελούν οι παρουσίες του Κιθαριστή Μανόλη Κογκάκη αλλά και των νεαρών σολίστ Ηλία Διαμαντάκη (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής) & Δημήτρη Σταυρόπουλου.
Στην διοργάνωση θα συμπράξουν επίσης τα Κιθαριστικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, του Ωδείου "Μονόχορδο" και του Παγκρήτιου Ωδείου.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο "Σπίτι Πολιτισμού" στο Ρέθυμνο, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.




 ΣΤΛΙΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ

 ΚΟΓΚΑΚΗΣ

ΚΡΗΣ

 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου