Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί της Τ.Κ. Καστελλίων της Δ.Ε. Γραβιάς, της Τ.Κ. Πολυδρόσου της Δ.Ε. Παρνασσού


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
   Αφού έλαβε υπ’ όψιν:....

1) Το άρθρο 58 και το άρθρο 94 παρ. 4 εδάφιο 27 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α’/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2) Την παράγραφο 4 του άρθρου 4 του αρ. 79/2017 Προεδρικού Διατάγματος (ΦΕΚ 109 τ.Α΄ 01.08.2017), με βάση την οποία «Τα μαθήματα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία μπορεί να διακοπούν μέχρι τρεις (3) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες με απόφαση του οικείου Δημάρχου, εφόσον πρόκειται για σχολικές μονάδες που ανήκουν στον ίδιο δήμο και συντρέχουν συνθήκες που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των μαθητών στο σχολείο».
3) Το γεγονός ότι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Τ.Κ. Καστελλίων της Δ.Ε. Γραβιάς, της Τ.Κ. Πολυδρόσου της Δ.Ε. Παρνασσού ανήκουν και εποπτεύονται από το οικείο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών.
4) Την ανάγκη προστασίας των μαθητών που φοιτούν στις συγκεκριμένες σχολικές Μονάδες.  
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ  
Την αναστολή της λειτουργίας των προνοιακών υποδομών (βρεφονηπιακών σταθμών) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού και της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ  
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου