Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Έκθεση Ζωγραφικής στο Δήμο Δάφνης- Υμηττού"

artnotakymothoe© Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφίες σε μουσαμά
Νότα Κυμοθόη 
"Έκθεση Ζωγραφικής στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού"
Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής που οργάνωσε η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης "Το Εργαστήρι" με την υποστήριξη του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.......
Νότα Κυμοθόη με φόντο τα έργα ζωγραφικής μου
artnotakymothoe© Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε μουσαμά

Σε αυτήν την ομαδική έκθεση παρουσιάζω 2 έργα ζωγραφικής μου, ελαιογραφίες σε μουσαμά, όπως εικονίζονται στις φωτογραφίες.
"Ερωτικό" artnotakymothoe© Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε μουσαμά
Αυτό είναι το ένα έργο μου και
" Θέα από το δωμάτιο"artnotakymothoe© Νότα Κυμοθόη
Ελαιογραφία σε μουσαμά
Και αυτό είναι το άλλο έργο μου

Τα έργα αυτά είναι της εποχής του 1992 εμπνευσμένα από την τότε σκέψη κι έμπνευσή μου για την Ποίησή μου με τον τίτλο Ερώ, που εκδόθηκε το 1999 σε βιβλίο, από τις τότε εκδόσεις Ιωλκός. Δεν υπάρχει μοντέλο για τα έργα αυτά, παρά μόνον η φαντασία μου και οι εικόνες πλάσθηκαν υπό τους ήχους κλασικής μουσικής του αγαπημένου συνθέτη Mozart.
Μας τίμησε ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχαήλ Σταυριανουδάκης με την ευγενή παρουσία του, μιλώντας για το σπουδαίο έργο της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης και για όλους τους καλλιτέχνες- δημιουργούς έργων τέχνης. Ο Μιχαήλ Σταυριανουδάκης όλα τα χρόνια της θητείας του στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού υποστηρίζει τον Πολιτισμό μέσα από όλες του τις εκφάνσεις. Και τον ευχαριστούμε γι΄αυτό.
Η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης με τίμησε με Έπαινο Συμμετοχής σε αυτήν την έκθεση τον οποίο μου απένειμε ο Δήμαρχος Δάφνης -Υμηττού Μιχαήλ Σταυριανουδάκης. Στη φωτογραφία εικονίζονται με τη σειρά από αριστερά η Γραμματέας της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης "Το Εργαστήρι" Μαίρη Σταθουλοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στυλιανός Μαρούλης, ο Μιχαήλ Σταυριανουδάκης, η Νότα Κυμοθόη και η Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Κίγκα.
Υπέροχοι άνθρωποι μας τίμησαν και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα, όπως ευχαριστώ και όλους τους συντελεστές γι΄αυτήν την έκθεσή μας.
Ευχαριστώ θερμά την εκλεκτή φίλη που θαυμάζει ιδιαίτερα το έργο μου. Είναι η κα Τζούβελη, όπου με το σύζυγό της συνεκθέτουν μαζί μας.
Με εκλεκτούς φίλους ζωγράφους και καλλιτέχνες της Ένωσης...
Αλλά την παράσταση έκλεψε ο μικρός φίλος που αγαπά το πιάνο και με τα δακτυλάκια του έπαιζε με τις νότες...
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς κι εδώ με την αγαπημένη φίλη Δώρα Σκούταρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου