Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο άπορος Πάγκαλος ζει με 370 ευρώ τον μήνα!

Ο άπορος Πάγκαλος το 2009 είχε δημοσιεύσει το πόθεν έσχες του, στο οποίο εμφανιζόταν ως κάτοχος 53 ακινήτων, κατέγραφε έσοδα ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της τάξης των 111.948 ευρώ ( λοιπά εισοδήματα 44.915 ευρώ), ενώ το 2008 το εισόδημά του έφτανε στα 640.000 ευρώ......
Το 2009 είχε την επικαρπία σε 4 διαμερίσματα στην Αθήνα, το 50% σε 1 διαμέρισμα στην Αθήνα καθώς και το 50% σε 1 οικόπεδο στην Αθήνα. Παράλληλα είχε την πλήρη κυριότητα σε 4 γραφεία στην Αθήνα, διέθετε το 25% σε 4 αγροτεμάχια στην Ελευσίνα, το 16% σε 2 ακόμα αγροτεμάχια στην Ελευσίνα, το 50% σε ένα οικόπεδο στου Παπάγου, ένα οικόπεδο στη Σαρωνίδα, ένα στην Εύβοια και το 50% σε ένα άλλο οικόπεδο στην Εύβοια, ενώ στην κατοχή του εμφανιζόταν να είναι το 30% 2 διαμερισμάτων στην Χαλκίδα. Διέθετε επίσης ποσοστά από 25% έως 50% σε οικόπεδα , βοσκοτόπια, αγροτεμάχια και σε 3 διαμερίσματα στη Χαλκίδα καθώς και 6 αγροτεμάχια στην Τζιά.
Την ίδια χρονιά είχε πουλήσει οικόπεδο στη Σαρωνίδα και εισέπραξε το ποσό των 348.916 ευρώ και 3 διαμερίσματα στην Εύβοια από την πώληση των οποίων εισέπραξε 100.000 ευρώ. Η σύζυγος του κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη εμφάνιζε στην κατοχή της 4 διαμερίσματα, 1 γραφείο, 2 πάρκινγκ, 5 οικόπεδα στα Καλύβια καθώς και 1 αγροτεμάχιο στη Τζιά.

Παράλληλα, η ίδια εκποίησε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της εθνικής τράπεζας και εισέπραξε 55.340 ευρώ. Ο κύριος Πάγκαλος διέθετε με το πόθεν έσχες του '09, 15.536 καταθέσεις στην εθνική και 426 ευρώ στην Alpha, ενώ η σύζυγος του διέθετε καταθέσεις ύψους 51.835 ευρώ στην εθνική τράπεζα. Τότε ο πρώην ΥΠΕΞ έλεγε πως τα περισσότερα χρήματά του πήγαιναν στην εφορία και πως τα ακίνητα προέρχονταν από κληρονομιά. Προφανώς όμως και είχε/έχει να πουλήσει ακίνητα-περιουσιακά στοιχεία, σε αντίθεση με πολλούς άλλους.
.Προφανώς του κ. Πάγκαλου του λείπει η "μεγάλη ζωή"  και πλέον φτάνει στην απόλυτη απαξίωση της οποιασδήποτε ηθικής και σεβασμού, ξεχνώντας τις δικές του ευθύνες και τις δικές του υπογραφές.
Τώρα πως κατάφερε να τα ''φάει''όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία ,είναι απορίας άξιο.
Το χειρότερο όμως είναι πως ο πάλαι ποτέ κραταιός Πάγκαλος τολμά να ξεδιπλώνει ρητορική μίσους, ζητώντας κρεμάλες στο Σύνταγμα για την κυβέρνηση και κάποιοι τον αποθεώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν ατάκες ενός "γραφικού". Είναι επικίνδυνες και ντροπιαστικές για τον ίδιο και για το παρελθόν του.
Βέβαια αυτές οι δηλώσεις προτροπής σε βία, δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζουν. Μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που το 2016 έλεγε για τους πρόσφυγες που ζούσαν μέσα στις λάσπες και το κρύο της Ειδομένης, πως θα έπρεπε να τους "μαζέψει με τη βία ο στρατός". Και πρόσθετε με λόγια "ατέρμονης αγάπης": "Μας δυσφημούν, δεν το βλέπετε στην τηλεόραση; «Πάρτε μας από την Ελλάδα και ας πάμε όπου να’ναι», πάνε και τους περιποιούνται οι αφελείς, τους δίνουν τρόφιμα, τους δίνουν ρούχα, αυτοί διατηρούν την ελευθερία τους και το κέφι τους να πηγαίνουν και να έρχονται,
Και μιλάμε για τον άνθρωπο που τον Φεβρουάριο της τρέχουσας χρονιάς δήλωνε πως "ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος. Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο".Αυτός ο άνθρωπος κάποτε ήταν υπουργός των εξωτερικών της χώρας και έπρεπε να προάγει την φιλία,ειρήνη και συνεργασία μεταξύ των (γειτονικών)και όχι  μόνο, λαών.
Ανθρωπιστής ο Θεόδωρος, ολιγαρκής και πάνω απ' όλα βαθύτατα χτυπημένος από την κρίση
Ν.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου