Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΚΡΙΔΑΣ"


Φίλες μας και φίλοι αγαπημένοι,
Χθές βιώσαμε στο" Παλλάς",την μαγεία του θεάτρου!.....


Δεν παρακολουθήσαμε μία παράσταση,αλλά γευτήκαμε τη ζωή και τα πάθη της Κατίνας και της μάνας της Ευταλίας,το δέος και το μυστήριο για τα ξόρκια και τα μάγια της Αττάρτης !
Η ζωή τους στη Σμύρνη και ο αγώνας τους να προκόψουν στη ζωή μέσα από τα δικά τους μονοπάτια,ξεδιπλώθηκαν μέσα από ερμηνείες πολύ καλές και πρόταση σκηνοθεσίας ευρηματική και εντυπωσιακή.
Η χαρά και η ευχαρίστηση που νοιώσατε ,όπως μας εκφράσατε ,είναι και δική μας.
Σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις μας,γιατί είναι ζωντάνια ,επικοινωνία,χαρά,ζωή το να βρίσκεσαι με συγχωριανούς και παλιούς φίλους,να γνωρίζεις νέους φίλους και να συναπολαμβάνεις .Άλλωστε και του Συλλόγου μας σκοπός είναι η εξωστρέφεια ,η επαφή και γνωριμία των μελών του με νέους φίλους.

Θα ξαναβρεθούμε στις αρχές Νοέμβρη σε κοντινή απολαυστική εξόρμηση !
Με χαρούμενη διάθεση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.