Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΛΟ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε στα 40 λεπτά του βίντεο, όλα όσα έγιναν μέσα σ' αυτό το σημαντικό και εποικοδομητικό διήμερο. .....

Περιήγηση σε αξιοθέατα της περιοχής μας και διασκέδαση των μελών του ΣΦΣ, που κατά δήλωση του προέδρου τους κ. Παναγιώτη Κακαβά, δηλώνουν πλέον Στερεοελλαδίτες. 
Εορτασμό και συμβολική υποδοχή του τραίνου. 
Ωραία νέα, όπως τα χαρακτήρισε η αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Σούλα Στιβακτή, σημαντικές εξαγγελίες από τον πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Γ.Κακουλάκη και τον δντη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Γ.Λύτρα και ικανοποίηση για την διαβεβαίωση των βουλευτών μας κ.κ. Αποστόλη Καραναστάση και Αθανασίου Μιχελή, να στηρίξουν την προσπάθειά μας για τη λειτουργία της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής, αλλά και την εξεύρεση στέγης της συλλογής του κ. Ν. Τσίτσα, που διαχειρίζεται πλέον ο σύλλογός μας. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Εκπολιτιστικος σύλλογος Μπράλου

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές επαναλειτουργίας της ιστορικής και οχι μόνο γραμμής.Ευχάριστα νέα και ανακοινώσεις απο όλους τους αρμόδιους.Μια σύμπραξη ΟΣΕ και των 2 Δήμων της περιοχής θα ανέβαζε κατακόρυφα τον οικονομικότερο απο κάθε άποψη σιδηροδρομικό τουρισμό (π.χ κυριακάτικες και σε αργίες ημερήσιες σιδηροδρομικές ανοιξιάτικες,καλοκαιρινές,φθινοπωρινές εκδρομές αλλά και χειμωνιάτικες εξορμήσεις στα χιονοδρομικά κέντρα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ απο Αθήνα με λίγο διαφήμιση και σχετικό Μarketing.
    Αρκεί να γίνει η αρχή, όπως έγινε πρόσφατα με διοργανωτή τον υπερδραστήριο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλου με τα 2 έως τώρα καταπληκτικά εκδρομικά και όχι μόνο διήμερα.Συγχαρητήρια και στον οπερατερ για το καταπληκτικό οδοιπορικό που μας παρουσίασε καθώς και στον Ιστορικά Νέστορα της περιοχής αειθαλή Νίκο Τσίτσα .....
    Ι.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή