Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ιστορίες Ελληνικής Τρέλας

*** Η Συμφωνία των Πρεσπών στα γρήγορα:
- H Μακεδονία είναι ελληνική.
- Σωστά. Η Βόρεια Μακεδονία δεν είναι. ΄Η μήπως την θέλουμε και αυτή?...

*** Και ξαφνικά...
ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΜΜΕ είναι με τον Κοτζιά που τον έλεγαν μειοδότη και στενοχωριούνται που επικράτησε ο Καμμένος με τον οποίο συμφωνούν στο μακεδονικό αλλά τον λένε ακροδεξιό.

*** Ποια Μακεδονία και μη περικοπή των συντάξεων τώρα; Να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία ο Κυριάκος και να ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τη γενικευμένη ανομία στα Εξάρχεια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

*** Στο μεταξύ, ο "καταληψίας" ο "πρόεδρος του 15μελούς", αφού έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια,που και εκείνος επέβαλε, ανέλαβε με κάθε κόστος να λύσει και το "Μακεδονικό", που δεν μπόρεσαν να λύσουν 25 χρόνια αυτοί που μας χρεοκόπησαν... και τον λένε απατεώνα. Ζούμε σε μια υπέροχη χώρα.

*** Τελικά δεν χρειάζεται επιπλέον λιτότητα η χώρα. Είδατε για να μη βάζετε καφάσια στο δρόμο και να μην κατουράτε στη θάλασσα; Όλοι μαζί μπορούμε.
Βέβαια οι υπέρμετροι φόροι παραμένουν.Πετρέλαιο δεν χρειάζεται να βάλετε φέτος.
Πως θα σώσουμε τις συντάξεις,εξ άλλου εκλογές έρχονται.

*** Τώρα που ο προϋπολογισμός δε θα έχει περικοπές και σώθηκαν οι συντάξεις, πρέπει κι ο Κωστής ο Χατζηδάκης να ξαναφτιάξει το πρόγραμμα της ΝΔ. Όλο προβλήματα και φασαρίες μ' αυτούς που μπλέξαμε.


*** Στην πατρίδα μας την Ευρώπη τώρα, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρουνό Λεμέρ, επιμένει ότι κολοσσοί του διαδικτύου όπως η Google, η Apple και η Facebook πρέπει να πληρώνουν περισσότερους φόρους. Εντάξει παιδιά, αν είναι στην Ευρώπη να εφαρμόσουμε μαδουροσταλινισμό, να το κλείσουμε το μαγαζί.

 Στις Σέρρες, οι γονείς 105 μαθητών δεν τους επέτρεψαν να μετέχουν στα μαθήματα τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φοίτηση 10 προσφυγόπουλων στο σχολείο. Μισαλλοδοξία, απανθρωπιά, φανατισμός, σκοταδισμός. Δηλητήριο στις ψυχές των παιδιών τους. Καλό μεσαίωνα.

πηγή, αποσπάσματα από το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου