Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, προσκεκλημένη στο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Μεγάλη τιμή για  την διάσημη Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου -  Μαγνησίας και τον Τάσο Ιωακειμίδηαποτελεί η πρόσκληση της στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, στην πανέμορφη Κέρκυρα......
 Με κορυφαία ονόματα της κλασικής κιθάρας, ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου 2018, το γνωστό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Φιλαρμονική Ένωση Καποδίστριας, στην Αίθουσα της οποίας θα διεξαχθούν και όλες οι εκδηλώσεις με την στήριξη και πάλι του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι διεθνούς φήμης σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης, αλλά και οι καταξιωμένοι κιθαριστές, Αντώνης Μυτακίδης & Ηλίας Διαμαντάκης. 
Προσκεκλημένοι επίσης είναι η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας από την Καστοριά,  υπό την διεύθυνση του Ισίδωρου και της Γιούλας Αντωνίου, ο γνωστός Πατρινός Συνθέτης & Κιθαριστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, με τηνΣοφία Πατσιούρα στο Ακορντεόν, ο Θρακιώτης Συνθέτης & Σολίστ Δημήτρης Σβυντρίδης, ο Βεροιώτης Μαέστρος & Κιθαριστής Πέτρος Ρίστας, ο Κρητικός Σολίστ Μανώλης Κογκάκης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χίου, Γιώργος Αγιάσογλου.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο νεαρός Σολίστ, Γιώργος Γκόλγκαρης, ενώ την Καλλιτεχνική Οργάνωση του Φεστιβάλ, έχει ο Κύπριος Κιθαριστής, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου Αντώνης  Κοΐζας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.
Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία και έγινε ουσιαστικά Παγκόσμια,  χάρις στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί  από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου