Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ! Φοράνε κουκούλες και οι "εθνικιστές "?

Από εκεί  λοιπόν που κάτω από κάθε κουκούλα (κράνος) επί δεκαετίες τα ΜΜΕ "έβλεπαν" και βλέπουν αντιξουσιαστές και αναρχικούς (μάλιστα ισχυρίζονται από ανέκαθεν ότι τους γνωρίζουν με ονοματεπώνυμα οι εκάστοτε κυβερνώντες) από χθες το βράδυ είναι όλοι......
απρόσωποι και άγνωστοι.  
 "Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν σταμάτησαν να ρίχνουν χημικά ακόμη και κατά μικρών παιδιών και ηλικιωμένων που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ή απλά έτυχε να...
περνάνε από το σημείο! Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με κουκουλοφόρους και άτομα (!) που αποκόπηκαν από τη συγκέντρωση να συγκρούονται για περίπου πέντε ώρες με την αστυνομία. Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο κέντρο της πόλης, το οποίο θυμίζει κυριολεκτικά βομβαρδισμένο τοπίο"" λέγαν και ξαναλέγαν τα  ΜΜΕ.

Ενσωματωμένη εικόνα

Έγραψε λοιπόν  στην "Εφημερίδα  των  Συντακτών"  η  Α.Ψ . .....Τί κι αν βγήκαν μέσα από τις τάξεις των διαδηλωτών για το «Μακεδονικό», τί κι αν ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού τα παλούκια και τα τατουάζ, τί κι αν επιτέθηκαν σε πολίτες και δημοσιογράφους φωνάζοντας «Τσίπρα μπινέ πουτάνας γιε», τί κι αν έβριζαν χυδαία όποιον βρισκόταν στο πέρασμά τους.

Τα έγκυρα ΜΜΕ της Ν.Δ. και της μαύρης προπαγάνδας των μαύρων σελίδων δεν... μπόρεσαν να αντιληφθούν ποιοι ήταν κάτω από τα κράνη.

Το καημένο το «Πρώτο Θέμα» και οι συνοδοιπόροι του μετά το σοκ του μικρού αριθμού της πορείας των γενναίων μακεδονομάχων έχασαν φαίνεται το φως τους και δεν τους πήγε ο νους στο ποιοι επί πέντε ώρες έσπαγαν και κατέστρεφαν μαγαζιά και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

«Ολοι οι τραυματισμοί έγιναν από δακρυγόνα!» Το «Πρώτο Θέμα» επιτέλους κατάλαβε ότι τα χημικά δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα και είναι επικίνδυνα. Τώρα το στοίχημα είναι αν αυτή την ανακάλυψη θα τη θυμούνται και στο μέλλον όταν ο αυτοδύναμος Κυριάκος των δημοσκοπήσεών τους θα κυβερνήσει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου