Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη... "Ο γυμνός διαδηλωτής και η καλόγρια με τη μάσκα και την εικόνα".


Κατάντια ! Ξεφτυλιστήκαμε  διεθνώς !!!  Θεσσαλονίκη  -προχθές - στο  συλλαλητήριο  για  τη  Μακεδονία, καπνοί, διαδηλωτές, σύγχρονοι"Μακεδονομάχοι"-τρομάρα τους-  επεισόδια  και ξύλο,  αλλά και ένας .....
άντρας με κατεβασμένα παντελόνια και μια καλόγρια με μάσκα κρατώντας μάλιστα  και  την εικόνα της Παναγιάς (και  πάλι ντροπή σας μεγαλοσταυρίτες  και  μεγαλοσταυρίτισσες !)   που αποτυπώθηκαν από την κάμερα του  βραβευμένου φωτορεπόρτερ, Αρη Μεσσήνη.

3 σχόλια:

  1. Δυο τινα συμβαίνουν . Ή τους έβαλε ο Τσίπρας και είναι πράκτορες των ΣΙΡΙΖΑΝΕΛ για να δυσφημίσουν το εθνικιστικο κίνημα , ή ο εθνικιστάνθρωπος στη φωτογραφία-παίζει και αυτό- τα κατέβασε για να χ....ει-μέσα- επιτόπου , του ρίξαν τα ΜΑΤ χημικά και δεν πρόλαβε να μαζέψει τα παντελόνια του.
    Άμ η άλλη η ξεφτυλισμένη που έχει το θράσος να κρατάει και την εικόνα της Παναγίας μας .
    Τι να πεί κανένας ...Χ....ε μέσα και κα....α απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ"......

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=bWNC5jIK1BE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μη μας διαφεύγει πως για τους αρχαίους Ίωνες, Έλληνες είναι οι της ελληνικής παιδείας μετέχοντες.
    Για τους Νεοέλληνες όμως, κυρίως Έλληνες είναι, πρώτον αυτοί που δεν υπήρξαν ποτέ κομμουνιστές ή φιλοκομμουνιστές, δεύτερον αυτοί που παν συχνά στην εκκλησία, τρίτον αυτοί που αγαπούν τα στρατιωτικά θούρια, τέταρτον αυτοί που αγαπούν τους εκ στρατιωτικών δικτάτορες, πέμπτον αυτοί που έχουν κουμπάρο βουλευτή, έκτον αυτοί που κλέβουν συχνά το δημόσιο ταμείο, έβδομον αυτοί που φωνάζουν «ζήτω η Ελλάς» τρεις φορές την ημέρα, όγδοον αυτοί που δεν κοιμούνται όταν ακούν τους ρήτορες κατά τις δυο εθνικές επετείους, ένατον αυτοί που έχουν πιστοποιητικό από τον αιματολόγο που βεβαιώνει πως το αίμα τους είναι γνησίως ελληνικό, και δέκατον και τελευταίον αυτοί που πιστεύουν πως το «όνομά μας είναι η ψυχή μας» τη στιγμή που όλοι μας ξέρουμε πως το καλό κρασί δεν το κάνει η ετικέτα, αλλά τ’ αμπέλι.

    Βασίλη Ραφαηλίδηq «Οι λαοί των Βαλκανίων»
    Για την αντιγραφή Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή