Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Επίσκεψη του βουλευτή Φωκίδας ΗΛ. Κωστοπαναγιώτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας

Τη Δευτέρα 3/9 ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας.....
Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Φωκίδας κ. Δ. Κεφαλά σχετικά με την επιχειρησιακή δυνατότητα των υπηρεσιών και τη συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Επίσης ενημερώθηκε για την ενίσχυση της υπηρεσίας με τρία νέα πυροσβεστικά οχήματα πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου καθώς και ενός τέταρτου οχήματος το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα.
Ο Βουλευτής συνομίλησε με το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για θέματα σχετικά με τη στελέχωση της υπηρεσίας και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Τέλος ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου συνεχάρη τον Διοικητή και το προσωπικό για την αποτελεσματική παρέμβασή τους στα περιστατικά πυρκαγιών στην περιοχή μας κατά την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε.


13 σχόλια:

  1. Μετά την εγκληματική αποτυχία στο Μάτι, εστω και επικοινωνιακά, ευαισθητοποιήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φταίνε βέβαια το λιγότερο είναι η αλήθεια για την κατάντια των κρατικών μηχανισμών και λειτουργειών;!!! Αλλά τί περιμένεις απο τους ανιστόρητους προδότες και πιθανόν με χαμηλή σφαιρική νοητική αντίληψη μαζί που παραδώσανε το όνομα της Μακεδονίας στο εθνικιστικό τεχνιτό κρατίδιο των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΠΟΛΕΜΟ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΚΡΥΨΟΥΚΑΙΦΩΝΑΞΑΚΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ...Η ΚΡΥΨΟΚΛΑΝΙΔΕΣ ΟΠΩς ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τί θα έκανε η Χρυσή Αυγή. Αν τους γνωρίζεις τόσο καλά ρώτα τους. Βγάζεις άκυρα συμεράσματα βασισμένος στις ιδεοληψίες σου πιθανόν. Δεύτερον ο τρόπος με τον οποίο απαντάς δείχνει άτομο πολύ χαμηλού επιπέδου εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο.Αλλά θα σου απαντήσω γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να βελτιώνονται μέσω της γνώσης και του διαλόγου όταν έχουνε κάποιες απόψεις. Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ένας κομματικός στρατιώτης (αν μίλαγα με τη δική σας γλώσσα θα έλεγα κομματόσκυλο) και γι αυτό ανέβηκε σε συγκεκριμένα αξιώματα μέσα στον κρατικό μηχανισμό της υγείας και τελικώς στη θέση του βουλευτή. Αν κάνω λάθος και έχει λειτουργήσει επιτυχημένα στο επάγγελμά του να με διορθώσετε αν και το βιογραφικό του το γνωρίζω. Και γι αυτό ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των αφεντικών του και δεν σκέφτεται εξ'ιδίαν. Θα σου απαντήσω τί θα έκανα εγώ ή ένα σοβαρό κράτος. Το κάθε κράτος ανάλογα με τις δυνατότητες του πράττει ακόμη και με πόλεμο, με εμπάργκο ή με μυστική διπλωματία. Αλλά ας πάμε στο χώρο των ειρηνικών διεθνών πολιτικών μέσων.Απλά δεν αναγνωρίζεις το κρατίδιο με καμία ονομασία που εμπεριέχει το όνομα αυτό. Δεν πιέζεσαι εσύ αλλά αυτοί. Στον τομέα προπαγάνδας θα έπρεπε να προσβάλεις τους διαχειριστές κάθε χάρτη που εμπεριέχει τον απλό όρο Μακεδονία, να προβάλεις και να πληρώνεις ιστορικά άρθρα στο εξωτερικό παθητικού ή στοχευμένου περιεχομένου προωθώντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας και το κίβδυλο των σκοπίων, επιδοτώντας έδρες, οργανώνοντας ημερίδες κτλ. Επίσης παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικών νέων στο εξωτερικό. Στο οικονομικό όπως κάνουνε και οι σκοπιανοί προωθείς το Invest in Greece, invest in Macedonia, the land of the first international free zone of the Hellinistic times ή κάτι πιο απλό. Συχνές ομιλίες ουσίας σε οργανισμούς αναφέροντας στοιχεία και όχι συνθήματα και κραυγές. Προωθώντας εν ανάγκη και τους Έλληνες των Σκοπίων του Μοναστηρίου και της Γευγελής σαν μέσο πίεσης και πρόσφατα ιστορικά γεγονότα. Γενικά θέτεις το θέμα σε μηδενική βάση αφού και στο Νατο είσαι και στην ΕΕ. Μερικοί τρόποι είναι αυτοί και υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Στην τελική ανάλυση πολλά κράτη στον κόσμο έχουνε τέτοια προβλήματα ονομασιών τα οποία χρονίζουνε. Εδώ επρόκειτο για προδοσία. Απλά προωθείς την ιστορική πραγματικότητα και αλήθεια. Κάποια πράγματα δεν διαπραγματεύονται...εκτός κι αν υπάρχουν αντίμετρα ιδίας δυναμικότητας που είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξουνε στο συγκεκριμένο θέμα!

      Διαγραφή
  3. Οι Σκοπιανοί έβαλαν τις φωτιές για να έρθουν με τα καράβια τους να μας πάρουν το Μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι και αυτή μια ελάσσωνα πιθανότητα (το πρώτο σκέλος της δημοσίευσής σου) αφού και το 2007 υπήρξανε δημοσιεύματα για Σκοπιανούς με Αλβανικά διαβατήρια που προέβησαν σε εμπρησμούς σε συνεργασία με την ΜΙΤ στην Ηλεία. Βέβαια εδώ μάλλον μιλάμε για Αλβανούς μάλλον των Σκοπίων αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΜΙΤ εμπλέκεται σε πολλούς εμπρησμούς σύμφωνα με μαρτυρίες Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε εθνικισταρά του γλυκού νερού που έβγαλες τα μάτια σου να ξεπατικώσεις και να ανακατέψεις διάφορα δημοσιεύματα από τα ψευτοπατριωτικά σας ΧουντοΜεταξικοΧρυσαυγήτικα σάιτ σας για να απαντήσεις για τα Σκόπια ? Άσε που σε τρολλάρει ο άλλος για το Μάτι και τσιμπάς ? Έτσι λειτουργείτε όλοι εσείς ? Ελληναράάάάάδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα όλο στο εξωτερικό πεδίο για την αναγνωρισιμότητα αυτού του Εθνικιστικού κρατιδίου ξεκίνησε απο τους διεθνείς χάρτες και την αποδοχή του από κάποιους οργανισμούς με την δική μας ανοχή. Δουλεύω πολλά χρόνθα στο εξωτερικό και κάποθα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα όταν τα βλέπεις απο διεθνή σκοπιά.

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ" ΣΑΣ (ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ...Ο ΤΟΥ ΕΞΩ) , ΤΗ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ? ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΙΖΑΡΕΤΕ.
    ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΡΕΕΕΕ ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ Κ....ΟΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ....

    https://www.eleftherostypos.gr/ellada/289711-trelainei-to-diadiktyo-o-gymnos-diadilotis-kai-i-kalogria-me-ti-maska-kai-tin-eikona-tis-panagias-eikones/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπαγάνδα στην παρουσίαση των γεγονότων υπάρχει σε όλες τις παρατάξεις που παρουσιάζονται τα γεγονότα κατά το δοκούν. Ειδικά ο απλός λαός εκφράζεται και με λάθος τρόπο καμία φορά.Το βασικό δεν είναι αν η Νοτοπούλου έχει ερωτικές σχέσεις με το Τσίπρα, ή αν ο Φίλης έτυχε να κοιμάται μερικές φορές στην βουλή αν ο Κυριάκος ξέχασε το διαβατήριό του μια φορά ή αν ένας καλόγερος έχει την εικόνα, ή αν ο Κασιδιάρης έριξε χαστούκι μια φορά, ή αν ο διαδηλωτής πιάστηκε ξεβράκωτος για κάποιο λόγο. Το θέμα είναι τα άτομα που διοικούνε να μην είναι εξακολουθητικά ανόητοι, βλάκες, απαίδευτοι και το κυριότερο βλαβεροί ψεύτες, κλέφτες και απλοί προδότες. Η σημερινή κυβέρνηση αγνοώντας τα συμφέροντα της Ελλάδος και δίνοντας το όνομα της Μακεδονίας σε ένα ψευδές εθνικιστικό κράτος πατώντας πάνω στις δικές της ιδεοληψίες του παρελθόντος αποδεικνύει ότι αγνοεί το λαό και λειτουργεί απολυταρχικά και βάρβαρα... και κατά πάσα πιθανότητα προδοτικά! Στο θέμα της Μακεδονίας ή της ολιγωρίας για τις φωτιέ, που όπως και προανέφερα ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει το λιγότερο ( αν και όταν ήταν στην εξουσία όλο κριτική του ίδιου τύπου έκανε στις κυβερνήσεις) για να θεωρείς ότι έγινε απο ουδέτερος μέχρι θετικός χειρισμός πρέπει να είσαι ή χαμηλής αντίληψης παθητικός αποκλειστικός δέκτης της ΕΡΤ και της Αυγής αποκομμένος απο την κοινωνία, την ελληνική πολιτική και ιστορία ή κομματικός στρατιώτης εγκλωβισμένος σε λάθος ιδεολογήματα ή οικονομικά ανταλλάγματα. Συνήθως το τελευταίο είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω επαγγελματικής αποκατάστασης και ροή απολαβών είναι ο πιο κύριος λόγος.

      Διαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ Ο ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑΚΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΙΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ.
    ΝΑΚΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ? ΕΔΩ ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ? ΑΣΕ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΤΑ ΔΩ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε τι πάθαμε με τούς πυροσβέστες. Τι ήθελε και πήγε ο βουλευτής. Αλλά μέσω του αξιόπιστου Πολυδρ.Παρνασσού καταλάβαμε ότι οι Σκοπιανοί που πήραν την Μακεδονία μας τώρα θέλουν οι πυροσβέστες να μιλάνε μεταξύ τους Λατινικά ώστε να μην συνεννοούνται και να έχουμε και άλλα Μάτια Ίσως και φρύδια Η κυβέρνηση το πήρε
    όμως πρέφα και τα κατήργησε. Σκέφτεται δε να βάψει τα πυροσβεστικά οχήματα κίτρινα τώρα που πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ.Έτσι για να μαθαίνετε πως έχουν τα πράγματα.
    Ο Αρίστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλε εμεις οι νεωτεροι τα εχουμε χαμενα. Αλλος γραφει εδω για καραβια Σκοπιανων που θα ερθουν να κανουν απόβαση στο Ματι, αλλος για ξεβρακωτους εθνικιστες και καλογριες με μασκα στη Θεσσαλονικη, αλλος για τις φωτιες , αλλος την ιστορια της ζωης του σε ενα συνοθυλευμα με ενα σωρο γραμμες που διαβαζοντας τες αναθεμα και αν βγαζεις νοημα, αλλος για την ΑΕΚ και αλλος καλει καποιον κο που τον λενε Νακο Πανουργια ( καλε ποιος ειναι αυτος ?) να παρει θεση. Βρε θα μας τρελανετε ? Καντε τα καλε πιο λιανα . Δεν καταλαβαινουμε γρι.

    Ασπασουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ξεκαθαρίσουμε τα γεγονότα φταίνε οι Εβραίοι ,και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

      Διαγραφή