Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Το σχόλιο του Επίκουρου για το αίτημα στο Δήμο Δελφών, σχετικά με την προμήθεια σκυροδέματος


Να πως σχολίασε του αίτημά μας σχετικά με την προμήθεια σκυροδέματος ο epikourositeas....

"Άσχημα στερνά..."

   Ο Χρήστος Μουτσιανάς με την επιστολή του, ζητά να πληροφορηθεί την σκοπιμότητα της αγοράς 215 κ.μ. και την μεταφορά άλλων 10.339 κ.μ. σκυροδέματος, μέρος των οποίων  υποτίθεται, ότι θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες (σε σκυρόδεμα) της Δ.Ε.  Παρνασσού.  
  Να σημειώσουμε ότι το "έργο" τόσον της παρασκευής, όσον και της μεταφοράς του παραγγελθέντος σκυροδέματος, έχει δοθεί με απ' ευθείας ανάθεση στον "ανάδοχο" πολιτικό μηχανικό Γρηγόριο Δήμο, από την θεματική αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μαίρη Ανδρεοπούλου, σύμφωνα με την δημοσιευθείσα στο "diaygeia" ΑΔΑ : 61ΘΨΩ9Θ - Τ95.
   Όπως όμως προκύπτει επίσης από το "diaygeia", ο συγκεκριμένος εργολήπτης έργων με απ' ευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Δελφών, έχει μετατραπεί από "ανάδοχος" έργων, σε"βαπτιστήρι" του Δήμου Δελφών!...  Μια απλή διασταύρωση μέσα από "diaygeia"του Α.Φ.Μ. του συγκεκριμένου πολιτικού μηχανικού, με τα ανατεθέντα  "έργα" του Δήμου Δελφών, θα αποκαλύψει στον κάθε περίεργο δημότη, το πλήθος των αναληφθέντων από αυτόν μέσω αναθέσεων έργων, όπου εμπλέκονται οι "κουμπαριές", με τα ασφαλτικά, το σκυρόδεμα και τόσα άλλα.  
Οι μόνοι οι οποίοι δεν είναι περίεργοι για τις ...λαμπάδες, τις κουλούρες και τα παπουτσάκια προς το "βαπτιστήρι", είναι οι διανέμοντες τα έργα από το πενιχρό "κομπόδεμα" του Δήμου μας, θεωρώντας εαυτούς υπεράνω ελέγχων και αλώβητους.

  Τώρα όμως, θα πρέπει να απαντήσουν δημόσια, στην επιστολή του Χρήστου Μουτσιανά.  Και άπαντες οι δημότες, αναμένουμε. Μαζί με τον Χρήστο.
Έχουμε τους λόγους μας.  
epikourositeas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου