Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Στο γήπεδο της Αμφίκλειας, ο ΑΟ Στυλίδας επικράτησε του Οπούντιου Μαρτίνου με 3-0 κατέκτησε το Σούπερ Καπ Φθιώτιδας.- ΦΩΤΟ

Ο ΑΟ Στυλίδας κατέκτησε το Σούπερ Καπ Φθιώτιδας. Στο μεγάλο τελικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (1/9) στο γήπεδο της Αμφίκλειας, η ομάδα του Κώστα Αλεξίου επικράτησε του Οπούντιου Μαρτίνου με 3-0.....

Στο 19’ ο Στυλιανός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αλέκος Κουφιώτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Στυλίδα. Στο 53’ ο Νίκος Λέντας με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΑΟΣ. Στο 83’ μετά από ασίστ του Νίκου Λέντα ο Μούτσελος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Στυλίδα.
Οι πρωταθλητές Φθιώτιδας είχαν και δοκάρι με τον Κώστα Κουφιώτη στο 85’.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η συμμετοχή με τον Οπούντιο Μαρτίνου του 57χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μαλέρδου ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς.
ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Τέγος (66’ Γ. Βαρυπάτης), Στυλιανός (82’ Μούτσελος), Ζωγράφος, Αλ. Κουφιώτης, Μάγιος, Ξεζώνοτος (64’ Καββαδίας), Κ. Κουφιώτης, Ν. Λέντας, Α. Βαρυπάτης (70’ Καμίδης), Μπουσάι.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μιχάλης Κωτσαλάς): Ν. Μαλέρδος, Δάρρας, Μάλλης, Μπαρδούσης, Πολύταρχος, Σκαμπαρδώνης, Γ. Μαλέρδος, Γκουλής, Μπενετάτος, Ν. Κωτσαλάς, Χρ. Κωτσαλάς (54’ Ευθυμίου).
tvstar.gr
Γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.  με
Στιγμιότυπα του ΔΙΚ: 





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου