Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Και όμως εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν!

Σάλο αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι απαράδεκτες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ και πολιτευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Μαϊστράλη στο Facebook, ....
σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική την περασμένη Δευτέρα και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.
Είθισται τέτοιου είδους σενάρια συνωμοσίας να απασχολούν ειδικές ομάδες πολιτών στο διαδίκτυο και κυρίως ανθρώπους χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.
Ωστόσο, τώρα μια τέτοια δήλωση έρχεται από τον αντιπρόεδρο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook σενάρια για ενεργειακά όπλα, από τα οποία η Ελλάδα δέχεται επίθεση, «ερμηνεύοντας» τις φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές του τελευταίου διαστήματος.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαϊστάλης ανέφερε πως βλέπει περίεργα βίντεο και αναρτήσεις στο YouTube, που συνδέουν τα πρόσφατα θανατηφόρα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα (φωτιές, νεροποντές, πλημμύρες) με τη θεωρία της επίθεσης με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα».
Το φαινόμενο του διορισμού των αποτυχημένων πολιτευτών σε δημόσιες θέσεις εξακολουθεί να μας ταλανίζει ακόμα και σε κυβερνήσεις που όλα αυτά τα κατηγορούσαν και μίλαγαν για αξιοκρατικά κριτήρια.
Π,Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου