Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο Δήμος Δελφών για τις Γαλάζιες Σημαίες


Σε απάντηση δημοσίου ερωτήματος της δημοτικής συμβούλου κ. Πιλάλα Τσακίρη, σχετικά με τις γαλάζιες σημαίες στις ακτές μας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:....

1.    Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κάτι το πρωτοφανές φέτος και αυτό είναι η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζουν οι ακτές μας, χάρη στη δουλειά του Δήμου μας και στην καλή συνεργασία με τους συναρμοδίους φορείς.
2.    Ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος «γαλάζιες σημαίες», δηλαδή η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης υπήρξε πολύ αυστηρή στα κριτήριά της φέτος και για το λόγο αυτό πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι σε δεκάδες παραλίες πολλών Δήμων της χώρας μας αφαιρέθηκε η βράβευση με γαλάζια σημαία.
3.    Αντίθετα στο Δήμο Δελφών έχουν ήδη αποσταλεί οι γαλάζιες σημαίες για όλες τις βραβευμένες μας ακτές τις οποίες θα αναρτήσουμε άμεσα. Η μικρή καθυστέρηση στην αποστολή από την Ε.Ε.Π.Φ. προέκυψε αποκλειστικά εξαιτίας μιας καταγγελίας (δυστυχώς) δημοτικού συμβούλου του Δήμου μας, καθώς και επανειλημμένων πιεστικών τηλεφωνημάτων του ιδίου, με τα οποία ζητούσε επίμονα την αφαίρεση των γαλάζιων μας σημαιών.
4.    Οι βραβεύσεις μας με τις γαλάζιες σημαίες είναι γνωστές στους επισκέπτες μας, αφού η απονομή του τίτλου έχει γίνει γνωστή εδώ και πολλές εβδομάδες από την Ελληνική Εταιρεία και έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα.
       
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δελφών
Μίχος Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου