Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ - «Είναι για το καλό σου» του Κάρλος Θερόν

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Παρασκευή 17/8/2018 στις 9.30μμ
«Είναι για το καλό σου» του Κάρλος Θερόν
3 κόρες, 3 γαμπροί, 3 μπαμπάδες εκτός ελέγχου!
Μια φρέσκια οικογενειακή κωμωδία, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς της Ισπανίας!.....

Πάνω από 1.500.000 εισιτήρια στην Ισπανία και συνεχίζει! Η ταινία έγινε η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της χρονιάς (2017) στην Ισπανία, κερδίζοντας το κοινό.
Το trailer της ταινίας https://www.youtube.com/watch?v=XT9CnRYB9rY
ΥΠΟΘΕΣΗ
Τρεις μπαμπάδες, τρεις κόρες, τρεις (άχρηστοι;) γαμπροί. Τρεις μεσήλικοι φίλοι αποφασίζουν να δράσουν όταν συνειδητοποιούν ότι ζουν τον χειρότερο εφιάλτη ενός πατέρα: οι κόρες τους είναι έτοιμες να θυσιάσουν τις ζωές τους με ανεπρόκοπους άντρες. Ο μεγαλοδικηγόρος Αρτούρο βλέπει τον φιλόδοξο γάμο της μοναχοκόρης με το νεαρό συνεταίρο του να καταρρέει όταν την κλέβει από τα σκαλιά της εκκλησίας ο αναρχικός ακτιβιστής εραστής της. Ο Πόλι ανακαλύπτει ότι το κοριτσάκι του είναι ερωμένη και μούσα ενός φωτογράφου και... παλιού συμμαθητή του. Ο καλοκάγαθος Τσους έχει θυσιάσει τα πάντα για το μέλλον της αριστούχου έφηβης κόρης του, όταν εκείνη μπλέκει με τον αλήτη του σχολείου.

Οι τρεις Ισπανοί πατεράδες, που εκτός από κολλητοί είναι και μπατζανάκηδες, συναποφασίζουν πως πρέπει να δράσουν αποφασιστικά, ώστε να διαλύσουν τις ανεπιθύμητες σχέσεις των θυγατέρων τους. Στήνουν την άτυπη ομάδα κρούσης «super cuñados» και κρυφά από τις συζύγους τους παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αφήνοντας τα μεσογειακά τους ένστικτα ελεύθερα, ενώνουν δυνάμεις και κηρύσσουν πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου