Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 11:00 η επίσημη παρουσίαση του Απόλλωνα Ευπαλίου

O Πρόεδρος, η Διοίκηση και οι Παίκτες του Απόλλωνα Ευπαλίου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν,.....
στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Αυγούστου στις 11.00 το πρωί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Ευπαλίου.
Στην εκδήλωση, η διοίκηση της ομάδας υπό τον πρόεδρο Γιάννη Κούγια και τον προπονητή Χρήστο Φλέγγα, θα παρουσιάσει τους στόχους του Απόλλωνα Ευπαλίου σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, ενώ θα παρουσιαστούν επισήμως και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Παράλληλα, θα παρουσιαστεί επισήμως η αναβαθμισμένη Ακαδημία Απόλλων Ευπαλίου για παιδιά 7-14 ετών. Παρών στην εκδήλωση εκ μέρους του Απόλλωνα Σμύρνης, θα είναι και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης & Υπεύθυνος των Ακαδημιών της, δημοσιογράφος κ. Κώστας Αρβανίτης.

2 σχόλια:

  1. Εδώ και αρκετό διάστημα παρατηρούμε στην αξιόλογη σελίδα σας σχετικά με τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος ότι παρουσιάζεται μόνο 2, 3 ομάδες. Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Φωκίδας περιλαμβάνει και τις παρακάτω ομάδες:
    ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ, ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ 2006, ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 ,ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΩΡΙΔΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΔΕΛΦΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ.ΙΤΕΑΣ, Α.Σ ΤΟΛ.ΕΡΑΤΕΙΝΗ, ΗΣΑΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ .
    οι οποίες συμμετέχουν και αυτές στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει γίνει καμία αναφορά ούτε στις μεταγραφικές κινήσεις τους ούτε στις διάφορες εκδηλώσεις τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην συνέχεια των παρουσιάσεων σας θα κάνετε και μια αναφορά για τις υπόλοιπες ομάδες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχή να ευχαριστήσω για όσα λέτε για την ιστοσελίδα μας. Να σας ενημερώσω δε ότι στο e-mail polydrosos.parnassos@gmail.com, μπορεί όποια ομάδα ή όποιος φίλος ομάδας να μας μεταφέρει νέα των ομάδων ή και γενικά συλλόγων για να τα δημοσιεύουμε. Πληροφοριακά δε, στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει στην ΕΠΣ Φωκίδας το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ θα είναι εκεί και θα έχει επαφές με τους εκπροσώπους των ομάδων για τον τρόπο που θα επικοινωνούμε για να ενημερώνουμε τους φίλους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή