Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Να! Μια καλή ιδέα για να στηριχθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!!!!

Τουρκική ομάδα ποδοσφαίρου πούλησε παίκτες για να αγοράσει κατσίκια!
Η Gulspor είναι ένας μικρός ποδοσφαιρικός σύλλογος,.....
που ανήκει σε μια από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Τουρκίας, και πρόσφατα πούλησε 18 από τους παίκτες της για να αγοράσει 10 κατσίκια, με στόχο να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από τις πωλήσεις γάλακτος και κρέατος.
Ο πρόεδρος της λέσχης, Kenan Büyükleblebi, δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ότι η ασυνήθιστη απόφαση πάρθηκε εξαιτίας της έλλειψης κονδυλίων, καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά χορηγίες ή κυβερνητικές επενδύσεις για ομάδες που παίζουν σε κατώτερα πρωταθλήματα. Η Gulspor πούλησε 18 από τους παίκτες της για περίπου 15.000 τουρκικές λίρες (2.600 δολάρια), που είναι αρκετές για να αγοραστούν 10 κατσίκια. Μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη επιχειρηματική απόφαση, αλλά η Büyükleblebi ισχυρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα έχει ετήσιο κέρδος 4.000-5.000 λιρών από την πώληση γάλακτος και κρέατος. Στην πραγματικότητα, σχεδιάζει να αποκτήσει ένα κοπάδι 140 κατσικιών τα επόμενα χρόνια.
«Πρέπει να έχουμε ένα σταθερό εισόδημα», δήλωσε η Büyükleblebi στο CNN Τουρκίας. «Τα κεφάλαια είναι μηδαμινά, επειδή δεν υπάρχει στήριξη της κυβέρνησης ή εταιρικού ομίλου για το σύλλογό μας. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες επενδύσεις για τα νέα παιδιά της ομάδας».
«Τα 10 κατσίκια που αποκτήσαμε, θα αποτελέσουν πηγή εισοδήματος για τους νέους», πρόσθεσε ο Kenan. «Πιστεύουμε ότι οι κατσίκες είναι κερδοφόρες και τις αγοράσαμε για να πάρουμε καλύτερους νέους παίκτες, εξασφαλίζοντας κέρδη 4.000-5.000 λιρών ετησίως».
Από τη μία πλευρά, το γεγονός δεν μπορεί παρά να προκαλεί γέλιο, αλλά από την άλλη, είναι λυπηρό ότι ένα από τα παλαιότερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Τουρκίας – η Gulspor ιδρύθηκε το 1954 – πρέπει να στηριχθεί στα… κατσίκια για να συνεχίσει την πορεία της.
perierga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου