Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ & ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ 'ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ' ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ, να μην καταργηθεί το ΤΕΙ της Άμφισσας

Η ίδρυση του ΤΕΙ αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες όλων των Πολιτικών παραγόντων του Νομού, όπου με ισχυρή βούληση και διαρκή αγώνα, πέτυχαν στην πόλη της Άμφισσας.....
Αγώνων όλων, ανεξαιρέτως των θεσμικών παραγόντων από όλες τις θέσεις που κλήθηκε ο καθένας να συμβάλλει, λιγότερο ή περισσότερο.
Αγώνων για την ίδρυση, τη στέγαση, τη διατήρηση και τη μετεξέλιξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος.
Αγώνων της Τοπικής Κοινωνίας, που αντιλήφθηκε την Πνευματική και Οικονομική αξία, το αγκάλιασε και το στήριξε από τη πρώτη στιγμή με όλες του τις δυνάμεις.
Δεκαετίες αγώνων και διεκδικήσεων διαγράφονται μονοκονδυλιάς από μια προσχηματική διαβούλευση και έναν 'υποτιθέμενο' πλην ανύπαρκτο σχεδιασμό για την Τριτοβάθμια Παιδεία, από τον αρμόδιο υπουργό και την κυβέρνηση. Έναν απαράδεκτο σχεδιασμό, ο οποίος ουσιαστικά εξαφανίζει από το χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το ΤΕΙ της Άμφισσας, αντικαθιστώντας το με υποδεέστερες δομές, δυσανάλογης αξίας. Έναν σχεδιασμό που φροντίζει και διατηρεί τις δομές των υπόλοιπων πόλεων της Περιφέρειας Στερεάς και σε μερικές περιπτώσεις τις αναβαθμίζει, διαμέσου 'έξυπνων'  κινήσεων τοπικών παραγόντων.
Στόχος θέση και επιδίωξη όλων μας είναι η διατήρηση του ΤΕΙ της Άμφισσας και η πλήρης κάλυψή του με το απαραίτητο εκπαιδευτικό δυναμικό.
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ζητάμε την απόσυρση του σχεδίου Γαβρόγλου. Καλούμε το βουλευτή Φωκίδας να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της διατήρησης του ΤΕΙ της Άμφισσας και να αγωνιστεί πλάι μας.
Καλούμε τον Περιφερειάρχη, τους αυτοδιοικητικούς α' και β' βαθμού, τους πρώην βουλευτές και πολιτευτές του Νομού να συμπλεύσουν.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ευρίσκονται σε εγρήγορση για τις όποιες κινητοποιήσεις απαιτηθούν και αποφασιστούν στον κοινό στόχο,
να μην καταργηθεί το ΤΕΙ της Άμφισσας
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ & ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ
'ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.