Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ......Μόλις το "Ποτάμι"...γύρισε πίσω από το κόμμα της Φώφης , "πολιτικό μόρφωμα " χαρακτήρισε το ΚΙ.ΝΑΛ ο άνθρωπος του Γιώργου Παπανδρέου, Πάυλος Γερουλάνος.


Πρίν καλά  -καλά  στεγνώσει  το  μελάνι από  την  είδηση  της  αποχώρησης  του  "Ποταμιού" από το  κόμμα  της  Φώφης , ο  Πάυλος  Γερουλάνος  με  πύρ κατά ριπάς  αποκάλεσε  το....
Κίνημα  Αλλάγής "πολιτικό  μόρφωμα" ! 
Την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε η Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του κόμματος, υιοθετώντας τη σχετική εισήγηση .
Θεοδωράκης: Πρώτο μέλημα να σώσουμε τον προοδευτισμό – Αιχμές κατά ηγεσίας ΚΙΝΑΛ
Η απεμπλοκή από το ΚΙΝΑΛ είναι «δύσκολη αλλά αναγκαία επιλογή» για «να μην απαξιωθεί το Ποτάμι, για να μη διαλυθεί μέσα στις έριδες του Κινήματος Αλλαγής» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην ομιλία του στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του Ποταμιού (ΜΕΣΥΑ), όπου με συντριπτική πλειοψηφία -με 97 ψήφους- αποφασίστηκε το οριστικό διαζύγιο με το Κίνημα Αλλαγής.
Άσκησε δριμεία κριτική στον τρόπο λειτουργίας του ΚΙΝΑΛ και στον τρόπο λήψης αποφάσεων, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την ηγεσία του, που ύψωσε σημαία παλιομοδίτικη.
«Κάναμε θυσίες για να υπερασπιστούμε αυτή την ένωση. Όμως κάτι δεν πάει καλά. Αν και ο χώρος που δημιουργήσαμε διαθέτει δυνάμεις που εκφράζουν ενδιαφέρουσες και καινοτόμες απόψεις, εντούτοις, η ηγεσία επιμένει σε πολιτικές του παρελθόντος» ανέφερε για να προσθέσει: «Δεν μπορώ να καθυστερώ άλλο την αλήθεια! Η σημαία ενός παλιομοδίτικου κόμματος που υψώθηκε ξαφνικά στο ΚΙΝΑΛ είναι συνταγή αποτυχίας».

Και  σαν να μην έφτανε  αυτό ο  Πάυλος  Γερουλάνος, ο  άνθρωπος  του  Γιώργου  Παπανδρέου,  αποκάλεσε  το  κόμμα  της  Φώφης Πολιτικό μόρφωμα !...



Με ανάρτησή του στα Social Media σχολίασε την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη από το Κίνημα Αλλαγής ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, εξαπολύοντας παράλληλα και επίθεση στη...
Φώφη Γεννηματά για το «μόρφωμα που δημιούργησε». 

Μέσα από την ανάρτησή του, η οποία απευθύνετε στη βάση του ΠΑΣΟΚ η οποία «είναι ο ελληνικός λαός», βλέπει ευκαιρία για την δημοκρατία αλλά και την ανασύνταξη του χώρου «με αριστερές, σοσιαλιστικές, προοδευτικές θέσεις και προτάσεις που θα αντιταχθούν στη βαθιά οικονομική συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας και την άκρατη πατερναλιστική συντήρηση του ΣΥΡΙΖΑ». 
Η αποχώρηση του κ. Θεοδωράκη από το πολιτικό μόρφωμα που δημιούργησε η κα. Γεννηματά αποτελεί τεράστια ευκαιρία για όλους μας. Αρκεί να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν στην πορεία: 
Στη δημοκρατία κυρίαρχος είναι ο πολίτης. Τα κόμματα δεν φτιάχνονται από προσωπικότητες αλλά από ιδέες. Και από όλους εμάς που αυτές οι ιδέες κινητοποιούν..

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου