Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Όταν ο Ρουβίκωνας απειλεί να κάψει το ΣΚΑΙ........ ....συλλαμβάνεται. Όταν ο Θέμος γράφει "Μόνο κέρματα και κρεμάλες για τον προδότη Αλέξη Τσίπρα" ..........είναι Παρασκευή !

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα συνελήφθη  με αφορμή ανάρτησή του στην οποία εκτόξευε απειλές κατα  του ...
ΣΚΑΙ  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαϊδια του".
Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας  Αθηνών και ο 39χρονος  προσήχθη έξω από το σπίτι του από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, ύστερα από τη διενέργεια ποινικής έρευνας που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας. Στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και σήμερα ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ό οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και ακολούθως οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου δικάστηκε και αθωώθηκε.



Όμως   ο Θέμος Αναστασιάδης που υπογράφει κείμενο στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Μόνο κέρματα και κρεμάλες για τον προδότη Αλέξη Τσίπρα» .....δεν  συνελήφθη ! 
Βέβαια  ο  εκδότης άλλαξε τον τίτλο του λιβελογραφήματος («Κρεμάλες, κέρματα και προδοσία») και προέβη σε ορισμένες διορθώσεις, στην επιχειρηματολογία του κατά του πρωθυπουργού υιοθετεί ακροδεξιά ρητορική και διαγωνίζεται σε χυδαιότητα το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού».
«Μόνο για "κέρματα" και "κρεμάλες" θα 'ναι σε όλη τη ζωή του ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας», «Η Μακεδονία θα γίνει ο "πολιτικός τάφος" σας», «Η πραγματικότητα τόσο ΩΜΗ τώρα, είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που νόμιζαν, όταν πήραν τον δρόμο της ξεφτίλας και της κρεμάλας», γράφει μεταξύ άλλων.
Θυμίζουμε, γράφει  το  efsyn.gr,  ότι για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του εκδότη της, Στ. Χίου. Ο κύριος τίτλος ανέφερε "Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη", ο υπέρτιτλος "Παυλόπουλος-Τσίπρας-Κοτζιάς: εκτελεστικό απόσπασμα και μία σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή".

1 σχόλιο:

  1. Για ενημέρωση -αφορά τις εξελίξεις για το Πανεπιστήμιο στερεας. Σημερινό, φρέσκο φρέσκο! https://www.esos.gr/arthra/57781/ta-dyo-shedia-syghoneysis-toy-pan-thessalias-me-tei-st-elladas-lamias-kai-tei

    ΑπάντησηΔιαγραφή