Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΚΑΛΑ...ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ? Άλλοι τα βασανίζουν, άλλοι τα πυροβολούν, άλλοι τα πετάνε στα σκουπίδια αλλά αυτά το δίποδα κτήνη δείτε τι βασανιστικό τους έκαναν...(φωτο+βίντεο)



Σόκ προκλήθηκε στους  κατοίκους της  περιοχής ....του  Σχηματαρίου, της Χαλκίδας, αλλά  και  στις  φιλοζωικές  οργανώσεις.Βαμμένο με κόκκινη μπογιά για τα μαλλιά ήταν το σκυλάκι που βρέθηκε έξω από το Σχηματάρι.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ANT1, το κουτάβι δεν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο όπως έγινε γνωστό αρχικά, αλλά το βρήκαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του.
Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ανέφερε πως το σκυλάκι βρέθηκε μαζί με έναν αλλοδαπό, ο οποίος ζει στο hotspot της περιοχής.


Οπως αναφέρει η ίδια, ο άνθρωπος που είχε το σκυλάκι ανέφερε πως  το κατοικίδιο το αγόρασε ήδη βαμμένο έναντι  150 ευρώ από την Ομόνοια.
Η αυτόπτης μάρτυρα πρόσθεσε επίσης πως το κουτάβι δεν ήταν φοβισμένο και ήταν καλά στην υγεία του, ενώ μυστήριο προκαλεί το γεγονός πως το κουτάβι ήταν προσεκτικά βαμμένο.



Το ζωάκι είναι σε μία κλινική στην Χαλκίδα, ενώ ήδη αναζητά καινούργιο σπίτι.


app-facebook
Μαρία Βαζούρα
18 hours ago
SOS
ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΞΕΤΆΣΤΗΚΕ!
ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΊΝΑΙ ΥΓΙΈΣΤΑΤΟ!
ΤΟ ΧΡΏΜΑ ΞΕΒΆΦΕΙ Κ ΠΙΘΑΝΌΝ ΕΊΝΑΙ ΒΑΦΉ ΜΑΛΛΙΏΝ! ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΓΙΑΤΙ ΈΧΕΙ ΠΟΤΊΣΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!
ΕΊΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ 3ΜΗΝΩΝ Κ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕΣΑΊΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!...
See More

  ΟΙ "ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ" ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ,  ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ,   ΘΑ  ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ,   ΘΑ  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ "ΑΛΥΧΤΑΝΕ"  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ  ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ   ΚΑΙ ΤΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ  ΣΟΥΒΑΛΑ,  ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. Ορισμένοι, ακραιφνείς;;, "ποιμενικοί" Σουβαλιώτες συνηθίζουν να αφήνουν τα σκυλιά τους αστείρωτα και όταν η σκύλα τους κάνει 10-12 κουτάβια αρέσκονται να τα εγκαταλείπουν στην πόρτα κάποιου ανύποπτου συγχωριανού στην άλλη !! άκρη του, πράγματι, όμορφου χωριού μας. Ή τα στέλνουν με τη ..γυναίκα τους στο δίπλα χωριό !!

    Η ομορφιά του χωριού μας αποδεικνύεται και από το ότι στις τιμές του ΕΝΦΙΑ της Φωκίδας συναγωνίζεται σοβαρά το παραλιακό μέτωπο της Ιτέας και του Γαλαξειδίου !!
    ΚΛΙΚ ΕΔΩ https://polydrososparnassou.blogspot.com/2018/06/blog-post_793.html#more

    Χωρίς Γυμνάσιο, χωρίς Ταχυδρομείο, χωρίς Αστυνομικό σταθμό, χωρίς μόνιμο Ιατρείο, χωρίς Τράπεζα, χωρίς ΑΤΜ, επί μήνες χωρίς τραίνο, χωρίς DIGEA !!!, χωρίς περιφερειακό δρόμο, με μονοπώλιο στο σταθερό τηλέφωνο, με πανάκριβο Internet που σέρνεται (σχεδόν διπλάσια τιμή από τα αστικά κέντρα), με ανενεργές τις οπτικές ίνες που περνούν από το χωριό από τριετίας και με συχνές διακοπές της ηλεκτροδότησης !!

    Πράγματι, η ομορφιά κοστίζει !!

    φιλικά
    Α.Μ.Γ.
    ΥΓ1 : παρά ταύτα η Σουβάλα είναι όμορφη, μπορεί να γίνει και ομορφότερη !! ΝΑΙ !!
    ΥΓ2 : τα εμφιαλωμένα νερά με brand name από τα Ελληνικά βουνά αυξάνονται συνεχώς... από τον Παρνασσό ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή