Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

«Διεθνής καταξίωση για το Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, στην Λίμνη Πλαστήρα.»


Ξεπέρασαν τις 100 οι συμμετοχές των κιθαριστών, στο μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ της Ευρώπης, που διοργανώθηκε 10-12 Ιουλίου,.....
 στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενοδοχείο Nevros, στο Νεοχώρι.
Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, έχει συνολικά φιλοξενήσει, πάνω από 1.200 κιθαριστές, στα 6 χρόνια ύπαρξης του.
Οι εκδηλώσεις του εμπεριείχαν, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς και διαλέξεις κιθάρας.
Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Ξενοδοχείο Nevros, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών με Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, τον Μαέστρο - Κιθαριστή Πέτρο Ρίστα. 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, εμφανίσθηκαν κιθαριστικές ορχήστρες  και σύνολα απόΚαλαμαριά, Bέροια, Βόλο, Νίκαια και Πειραιά, που έχουν ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα. 
Σολίστ στο Φεστιβάλ ήταν οι καταξιωμένοι, διεθνούς φήμης κιθαριστές, Βασίλης Μαστοράκης, Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιο Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης, Αντώνης Μυτακίδης και ο Δημήτρης Σβυντρίδης που θα είναι και ο επίσημος προσκεκλημένος του Φεστιβάλ. 


Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, δόθηκαν στο Ξενοδοχείο Nevros, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Θεσσαλίας, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κυρίου Αργύρη



2 σχόλια:

  1. Κε διαχειριστή πάλι τα ίδια ? Που είναι το φιλοθεάμον κοινό ? Να μην υποψιαστώ....ότι δεν υπάρχει και οι καλλιτέχνες παίζουν για τον εαυτό τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή η παρατήρηση. Μάλλον δεν υπάρχει κοινό στις περισσότερες παρουσιάσεις τους. Πολλά -πολλά λόγια.... Οι κιθαριστές του Βόλου όπως μάθαμε είχαν κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή