Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Tο Ράλι Ακρόπολις 2018

Ξεκινάει σήμερα το Ράλι Ακρόπολις 2018 .
Τα αυτοκίνητα μετά την εκκίνηση θα κατευθυνθούν στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου, όπου στις 15:26 θα ξεκινήσει η υπερειδική διαδρομή,....
ενώ στη συνέχεια ο αγώνας θα μεταφερθεί στην ειδική διαδρομή της Θήβας για την ομώνυμη μήκους 30 χιλιομέτρων διαδρομή.
Στο τέλος της 1ης ημέρας,  τα αυτοκίνητα θα «ξεκουράζονται» στον χώρο της έκθεσης Λαμίας, για να συνεχίσουν αύριο με 6 δοκιμασίες ταχύτητας και να ολοκληρώσουν την Κυριακή με ακόμα 4 διαδρομές.
Ο αγώνας ξεκίνησε χθες με την Κατατακτήρια Ειδική, επτά χιλιόμετρα ανατολικά της Λαμίας, που κύλησε χωρίς απρόοπτα, με εξαίρεση την ανατροπή του Peugeot 208 R2 του Ρώσου Artur Muradian, o οποίος επέστρεψε στο Service Park μόνο με μικρές υλικές ζημιές.
Στην ειδική αυτή (που καθόρισε και την σειρά εκκίνησης των πρώτων) ο επίσημος οδηγός της Skoda, Juuso Nordgren ήταν ταχύτερος κατά μόλις 21 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Alexey Lukyanuk. Στον πρώτο του μόλις αγώνα στο ERC ο 21χρονος Φινλανδός έκανε αμέσως σαφή την ταχύτητά του, και ο κορυφαίος του χρόνος του έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξει πρώτος τη θέση εκκίνησής του το ίδιο απόγευμα στο Σέρβις Παρκ. Ο Nordgren επέλεξε την 12η θέση, ενώ, αμέσως μετά, ο Lukyanuk διάλεξε την 15η.
Την ίδια στιγμή, ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2016 Γιώργος Φιλιππίδης δεν συμμετείχε στην Κατατακτήρια Ειδική και έκανε γνωστό ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από τον αγώνα, για προσωπικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου