Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ? ....Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ κάνουν τις κότες (βίντεο )


Με ένα ευφάνταστο και ιδιαίτερα ευρηματικό  βίντεο η .....
ΚΝΕ παρεμβαίνει στις εξελίξεις και δίνει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: «Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;»…
Η απάντηση ξεκάθαρη: Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ κάνουν τις κότες!

10 σχόλια:


  1. Τσακίστε τους ναζί!

    Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, μέσω του βουλευτή τους Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προέτρεψαν ευθέως σε κήρυξη στρατιωτικής δικτατορίας. Οι βουλευτές της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας χειροκρότησαν.

    Συγκεκριμένα:

    «Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

    Απευθυνόμαστε καταρχάς σε όλους τους αρμόδιους θεσμούς της αστικής σας δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, όλους όσοι συναποτελούν αυτό που αποκαλείται συνταγματικό δημοκρατικό τόξο, τα ανώτατα δικαστήρια σας, τους εισαγγελείς σας (συμπεριλαμβανομένων και των φαρισαίων σας):

    Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

    Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Λουκμάν δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

    Μέχρι τώρα αυτοί που χτύπησαν στο Πέραμα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

    Μέχρι τώρα αυτοί που υπερασπίζονται – με δεκάδες αποδεικτικά στοιχεία – τα εγκλήματα των ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

    Μέχρι τώρα αυτοί που δρουν και μιλάνε όπως οι ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

    Σήμερα, που μέσα σε αυτό που εσείς αποκαλείτε «ναό της δημοκρατίας», αυτή η ναζιστική εγκληματική συμμορία προχώρησε ευθέως σε προτροπή για στρατιωτική δικτατορία και κατάλυση του δικού σας αστικού πολιτεύματος,

    σήμερα που δεν έχετε το «άλλοθι», όπως στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα ότι ήταν νύχτα και δεν είδατε,

    σήμερα που ήταν μέρα και όλα καταγράφηκαν σε εικόνες και ήχους,

    σήμερα, καταλάβατε εάν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία ή όχι;

    Εμείς έχουμε καταλάβει τα πάντα. Και για αυτούς. Και για εσάς.

    Και γι’ αυτό ακριβώς καλούμε τους αναγνώστες μας και συνολικά το λαό να σταθεί απέναντι στη ναζιστική εγκληματική συμμορία, να τη βγάλει από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Και για να το κάνουμε απολύτως κατανοητό. Τρεις λέξεις:

    Τσακίστε τους ναζί!

    Σημείωση: Το γεγονός πως ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος «καταδίκασε» τον Μπαρμπαρούση και τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα δεν αλλάζει ούτε λέξη στο περιεχόμενο αυτών που γράφουμε. Δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός πως οι ναζί είναι και θρασύδειλες «κότες». Tο ίδιο ακριβώς αποκαλύπτει και η δήλωση… μετάνοιας του ίδιου του Μπαρμπαρούση, ο οποίος έχει σπεύσει να υποστηρίξει, μεταξύ άλλων: «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα»!

    Αλήθεια, ο Μιχαλιάκος τους βουλευτές που χειροκροτούσαν τον Μπαρμπαρούση θα τους διαγράψει; Μάλιστα, ο ναζί Λαγός ενώ χειροκροτούσε πριν τον Μπαρμπαρούση με πάθος μετά στεκόταν δίπλα στον αρχιναζί, ο οποίος «καταδίκαζε» τον Μπαρμπαρούση!

    imerodromos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν θελουμε να λεγομαστε δημοκρατες και σωστοι πολιτες θα πρεπει να αποφευγουμε εκφρασεις οπως "τσακιστε τους ναζι". Υπαρχει δικαιοσυνη η οποια ειναι αρμοδια να δικασει και να τιμωρησει τις παρανομες πραξεις οποιουδηποτε ανθρωπου ζει σε αυτην την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. https://www.youtube.com/watch?v=ceQIwMw7YKI

    Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
    καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν’ απλώσει σαν χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ).

      Διαγραφή
    2. ΟΠΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΡΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΣΛΑΒΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΩΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΑΡ?

      Διαγραφή
    3. ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 2:20. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΝΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ . ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣ 9.26 ..ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...
      ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΜΕ ΠΑΡΑΞΙΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΩΝΙΣΤΗ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΌΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

      ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ
      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΨΕΥΤΟΤΡΟΛΑΡΕΙΣ (ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ),ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙΣ,ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ-ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ. ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

      Διαγραφή
  4. Ο ναζί Κασιδιάρης που συμφώνησε με τον Μπαρμπαρούση (ΒΙΝΤΕΟ)- του Γεράσιμου Χολέβα

    Ο Μπαρμπαρούσης, από το βήμα της Βουλής (15-6-2018), προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία:

    «Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»
    Ο Κασιδιάρης, σε δήλωση του που προβλήθηκε από το δελτίο του STAR την ίδια μέρα (15-6-2018 – ολόκληρο το δελτίο του STAR εδώ και το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 5.20 έως το 5.37), συμφώνησε με τον Μπαρπαρούση, λέγοντας:
    «Έτσι θα έπρεπε να γίνει εάν υπήρχε στρατός και σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα».

    Την ίδια μέρα (15-6-2018) ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση και με δήλωση του καταδίκασε αυτά που είπε στη Βουλή.

    Την ίδια μέρα (15- 6- 2018) ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης πήρε πίσω τις δηλώσεις του: «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα».

    Την ίδια μέρα (15 – 6 -2018) οι χρυσαυγίτες βουλευτές χειροκρότησαν τον Μπαραμπαρούση, τον οποίο στη συνέχεια διέγραψε ο Μιχαλιάκος.

    Οι χρυσαυγίτες – ως σωστοί ναζί – είναι και θρασύδειλοι. Αυτό το γνωρίζουμε και αποδείχθηκε και τις προηγούμενες μέρες. Αυτό το συμπέρασμα δεν αναιρεί το γεγονός ότι, με κάθε τρόπο, πρέπει να αποκαλύπτεται ποιοι είναι:

    Μια ναζιστική εγκληματική συμμορία που ένας βουλευτής της προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία, οι βουλευτές της τον χειροκρότησαν και ο ναζί βουλευτής Κασιδιάρης, αυτός με σβάστικα στον χέρι, συμφώνησε. Κατά τα άλλα ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση…

    https://www.youtube.com/watch?v=PjuAEq7sP-o

    imerodromos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=mOGPCPXtjoo

    Μια κότα στρουμπουλή, μια κάτασπρη πουλάδα
    ξεκίνησε η τρελή για βόλτα στη λιακάδα
    Κι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει
    κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρι

    Η κότα η πονηρή λοξές ματιές του ρίχνει
    κι εκείνος το λειρί με πονηριά της δείχνει
    - Κρίμα κότα στο κοτέτσι, αχ να περνάει η ζωή σου έτσι
    να περνάει η ζωή σου έτσι, κρίμα κότα στο κοτέτσι

    Να μην πολυλογώ, φιλάκι με φιλάκι
    εβγήκε απ’ τ’ αυγό μαύρο κοτοπουλάκι
    Κι ο θυμός του κόκορά της ξέσπασε στ’ άσπρα φτερά της
    ξέσπασε στ’ άσπρα φτερά της ο θυμός του κόκορά της

    Η κότα η στρουμπουλή, η περιφρονημένη
    γεμάτη προσβολή στο φίλο της πηγαίνει
    Μα το μαύρο πετεινάρι άλλη κότα πια κορτάρει
    άλλη κότα πια κορτάρει το μαύρο πετεινάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή