ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

ΝΟΔΕ Φωκίδας: Επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος πρόεδρος, κ. Δημήτριος Τζήμας και μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας,...
πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο, την Τρίτη 12 Ιούνιου και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Ευάγγελο Κατσαγούνο, την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ενημερώθηκαν για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και συζήτησαν θέματα τοπικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. O κ. Τζήμας σημείωσε ότι ξεκίνησε τις θεσμικές του επισκέψεις από την Ιερά Μητρόπολη. Με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συζήτησαν για τα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας και ενημερώθηκαν για το παραγόμενο έργο. Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος του προγράμματος "Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη" μέσω του LEADER της ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε., τονίζοντας το ότι πρέπει να αξιοποιηθούν στο ακέραιο όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια και η περιφέρεια μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς πρέπει να είναι αρωγοί στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης του Νομού μας . Τέλος διαπιστώθηκαν από κοινού τα μεγάλα πρόβλημα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του Νομού μας, αλλά και οι τεράστιες προσπάθειες που κάνει ο κ. Κατσαγούνος και η Περιφέρεια για την επίλυσή τους. Επίσης δεσμεύθηκαν για συνεργασία στο εξής. Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Φωκίδας θα συνεχίσουν τις συναντήσεις με τους φορείς ώστε να καταγράψουν, να προτείνουν και να συμβάλουν στις λύσεις κατά το δυνατόν.                                                                                                              
  
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                ΚΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

 1. Πρώτη επίσκεψη στο Μητροπολίτη,δηλ.στην πραγματική εξουσία κάθε τόπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
  ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ
  ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
  ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.