Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

"Το Σύνολο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Ρέντη, με Τίτο Πατρίκιο στην Μάντρα του Μπλόκου Κοκκινιάς, την Πέμπτη 28 Ιουνίου."

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια λειτουργίας της, η Πνευματική Εστία Νίκαιας, φιλοξενεί τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο και μαζί του συμπράττει το Σύνολο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας -Αγ. Ι. Ρέντη (Nikea String Ensemble), .....
υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Βιολονίστα, Στέφανο Μήλα. 
Στο σύνολο συμμετέχουν Καθηγητές και Σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου, που με την καθοδήγηση και διδασκαλία του Στέφανου Μήλα, θα ερμηνεύσουν γνωστά έργα σπουδαίων κλασικών συνθετών. Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι Καθηγητές της Σχολής Εγχόρδων του Ωδείου, Βαγέλ Νίνα (Βιολοντσέλο), Αλέξανδρος Χαλάψης (Βιόλα) & Σταυρούλα Μέντη (Βιολί).
Στο Πιάνο, συνοδεύει το σύνολο, η διεθνούς φήμης σολίστ Κατερίνα Γκόλγκαρη.
Απαγγέλουν η Κατερίνα Σχινά και ο Γιάννης Μπασκόζος
Ώρα Έναρξης 20.30 με Είσοδο Ελεύθερη - Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως 102 - Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.