Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΙΕΡΕΙΣ. "Κλείστε τώρα το φέισμπουκ".

Με μια εγκύκλιο  "φωτιά" ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  ζητά από τους ιερείς να καταργήσουν το Facebook  . Μάλλον  κάτι έχει  "δει" ο  Σεβασμιότατος  στον κλήρο του και ...προχώρησε σε μία ανακοίνωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια. Όπως γίνεται γνωστό ο σεβασμιότατος δίνει εντολή στους εφημέριους του νησιού, να μην χρησιμοποιούν το «λεγόμενο» Facebook και όσοι εξ αυτών έχουν ανοίξει λογαριασμούς να πάψουν να τους έχουν σε λειτουργία για το καλό το δικό τους και της Εκκλησίας.


Επίσης, όπως διαβάζουμε στο  cretedoc.gr ,στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με το διαδίκτυο και το Facebook, υπάρχουν κίνδυνοι και ενδεχομένως δημιουργηθούν σκάνδαλα που μπορεί να βλάψουν την Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή.

«Καπνός χωρίς φωτιά» δεν υπάρχει, λέει η παροιμία και επειδή ενδεχομένως το θέμα έχει και …παρασκήνιο, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης , κάτι έχει σίγουρα στο μυαλό του και αυτό που επιθυμεί είναι ενδεχομένως να προλάβει τα… χειρότερα, ή γεγονότα που εκθέτουν την Εκκλησία της Κρήτης.
Από την άλλη ένα είναι σίγουρο. Ότι στην Κρήτη υπάρχουν  ιερείς που έχουν λογαριασμούς σε Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα καλούνται να τους καταργήσουν.
Θα το κάνουν όμως; Ίδωμεν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου