Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Διακοπή των δρομολογίων από Χανιά προς Αθήνα και ακόμα 4 ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Ryanair



Το κλείσιμο της βάσης της στα Χανιά, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Ryanair αφήνοντας αιχμές για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η Fraport καθιστώντας ασύμφορη την παραμονή του αεροσκάφους της στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης». ....
Ανακοινώθηκε η διακοπή των δρομολογίων από Χανιά προς Αθήνα και ακόμα 4 ευρωπαϊκούς προορισμούς. 
Η Ryanair, η Νο 1 αεροπορική εταιρία, σήμερα (11 Απριλίου) ανακοίνωσε την μείωση των δρομολογίων εσωτερικού στην Ελλάδα μεταφέροντας αεροσκάφη από την Αθήνα (1) και τα Χανιά (1) σε βάσεις της στη Γερμανία από την 1η Ιουνίου, όπου και επεκτείνει τις υπηρεσίες της.
Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης, η βάση της Ryanair στα Χανιά θα κλείσει, με συνέπεια την ακύρωση τεσσάρων πτήσεων χαμηλής συχνότητας από τα Χανιά προς το Κατόβιτσε, το Μέμινγκεν, τη Βενετία Τρεβίζο και το Βίλνιους.
Η ακύρωση των δρομολογίων έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης της εταιρείας από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» κατά την περασμένη χειμερινή περίοδο, λόγω των υψηλών τελών και χρεώσεων που έχει επιβάλει η Fraport στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.
Για το θέμα μάλιστα πήραν πρόσφατα θέση αυτοδιοικητικοί φορείς της περιοχής κάνοντας λόγο για μισό εκατομμύριο χαμένες διανυκτερεύσεις στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων εξαιτίας της κίνησης αυτής.!!
Η νέα ακύρωση δρομολογίων μετά την απόφαση της αναστολής και στην Ρόδο, και μάλιστα μέσα στη θερινή περίοδο έρχεται ως ακόμη ένα πλήγμα για την τουριστική αγορά και την τοπική οικονομία.
Τελικά η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων σε ιδιώτες,που δρομολογήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και υλοποιήθηκε από την παρούσα ωφέλησε την οικονομία η πάλι  ήταν απόφαση χωρίς σχεδιασμό?

1 σχόλιο:

  1. Όταν οι κυβερνήσεις είναι ανίκανες να διαχειριστούν την δημόσια περιουσία, δίνουν την γνωστή λύση. Ιδιωτικοποιήσεις. Το παρουσιάζουν και σαν επιτυχία και ο λαός συμμετέχει θέλει δεν θέλει πλουσιοπάροχα.
    Βλ.Δρόμοι, διόδια, πτωχευμένες τράπεζες,λιμάνια κ.αΓιατί ομως μας εξαπατούν με προεκλογικές εξαγγελίες και ποτέ δεν δίνουν λόγο για τις ανακολουθίες τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή