Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 01.04.2018
Ώρα 4.00 μ.μ
Γήπεδο Διστόμου
26η αγωνιστική ( τελευταία )
Πρωτάθλημα Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
4ος Όμιλος 


Τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη μία θέση της παραμονής....


Με τους τρεις βαθμούς ο Αμβρυσσέας θα φτάσει στους 37 βαθμούς, στους οποίους δεν μπορεί να φτάσει ο Α.Ο Σελλάνων αλλά ούτε και η Θήβα. Στους 37 μπορεί να φτάσει μόνο ο Ρήγας αλλά αυτό σημαίνει πως θα έχει κερδίσει τη Θήβα και την κατηγορία θα έχουν αποχαιρετήσει ο Α.Ο. Θήβα και ο Α.Ο. Σελλάνων. 
Εφόσον ο Αμβρυσσέας κερδίσει το Βελούχι στην έδρα του, τρεις ομάδες θα παλέψουν για την άλλη θέση που εξασφαλίζει παρουσία στη Γ’ Εθνική και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Αουτσάιντερ ο Α.Ο Σελλάνων, που ελπίζει μόνο σε ισοπαλία στο παιχνίδι Ρήγας-Θήβα και να κερδίσει ο ίδιος τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην έδρα του.
 
Ο Ρήγας Φεραίος συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του καθώς με νίκη στον τελικό των τελικών με τη Θήβα στο Βελεστίνο, πετυχαίνει ένα θαύμα και παραμένει στην κατηγορία.

Η Θήβα παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις στα τελευταία παιχνίδια και μετά την ήττα από τον Διγενή στην Οιχαλία, ήρθε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της από τον Αστέρα Ιτέας. Πλέον θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Ρήγα Φεραίο για να σώσει την παρτίδα. Σώζεται και με ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίσει ο Α.Ο. Σελλάνων τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Προάστιο.
 
Ρήγας Φεραίος  34
Αμβρυσσέας Διστόμου 34
Θήβα 33
ΑΟ Σελλάνων 32




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου