Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΗΓΗΣΗΣ

Η  Δημόσια  Κεντρική Βιβλιοθήκη  Λιβαδειάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου) σας προσκαλεί στη φετινή γιορτή της αφήγησης με θέμα  Σοφοί – τρελοί  στις 18 Μαρτίου 2018  στις 7: 00 μ.μ  στο Θολωτό της Κρύας......

Οι αφηγήσεις θα είναι ιστορίες ζωής απ’ όπου πηγάζει  η σοφία και η αποκοτιά.
Ιστορίες αληθινές  που μας  τις μεταφέρουν γυναίκες και άντρες, με τα προσωπικά τους βιώματα από τους αγώνες τους για επιβίωση, όπως και μέσα από ευτράπελες διηγήσεις, για να γνωρίσουμε τις πολιτιστικές αξίες των προγόνων μας.
Μια αναζήτηση στο χρόνο από ανθρώπους που έζησαν σε άλλες εποχές,  με άλλες εμπειρίες στα χωριά του Ελικώνα, του  Παρνασσού και την πόλη της Λιβαδειάς.
Έτσι κάπως θ’  αρχίσει να υφαίνεται η πολύχρωμη κουρελού με ιστορίες ζωής , ώστε να γίνει ένα μαγικό χαλί που θα μας μεταφέρει σε κόσμους αλλοτινούς…
Οι αφηγήσεις γίνονται από γυναίκες και άντρες  της πόλης της Λιβαδειάς.
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Γιώργος Λάιος  - Αφηγητής
Συνοδεύει στο πιάνο η Κατιάνα Πέτσα, Μαθήτρια  1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς
  Στα  σκίτσα των ιστοριών  ο Νικόλας Λούκας, Μαθητής 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς
Η είσοδος  είναι ελεύθερη.
 Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

------
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
Κάδμου 7 και Δαιδάλου
Λιβαδειά 32100
τηλ. 22610.89970 & 81340 - FAX 22610.81028
Email: vivlivad@gmail.com
URL http://www.liblivadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.